Zaterdag 21 december
Jason Waterfalls
+ The Young River
19:30 (Doors: 18:30)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Kleine zaal
€ 8

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • poprock

Een bio van JASON WATERFALLS beginnen met dat de bandnaam lijkt op die TLC-hit uit de jaren negentig? Dat zou JASON WATERFALLS nooit doen. Als je deze Utrechtse band met hun Engelse rocksound geïnspireerde poprock hebt gehoord of gezien, ben je die vergelijking snel vergeten. Denk Don Broco, denk Nothing but Thieves. Catchy refreintjes, stevige coupletten en een bak live-energie die je doet watertanden, handenklappen en hardop zingen tegelijkertijd.

Sinds het prille bestaan bracht het viertal al meerdere singles uit en traden ze op door het hele land. Het hoogtepunt: een ramvolle headlineshow in De Helling afgelopen december. In december werd de band ook benoemd tot 3FM Talent en bracht ‘Pick Up The Pieces uit’, misschien wel hun grootste hit tot nu toe! 2019 bracht de mannen naar Noorderslag, als support van onder andere Panic! At The Disco en het kan niet anders dan dat je nog veel meer van ze gaat horen!

Go, go Jason Waterfalls! Of wacht, nee…

De support komt van the Young River. Deze New Country band The Young River is het Nederlandse antwoord op Keith Urban & Sam Hunt. Met een combinatie van rockgitaren, een stevige ritmesectie, meerstemmige vocalen, banjo en mandoline zorgt de band voor een frisse wind binnen de Nederlandse muziekscene. Hun doel is om de moderne countrymuziek op de kaart te zetten.

Ze leerden elkaar kennen op de Rockacademie en vanuit hun verschillende roots hebben ze een gezamenlijke liefde voor countrymuziek. In de afgelopen anderhalf jaar hebben de heren vijf singles en hun debuut EP uitgebracht en hiermee zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met hun muziek. Ze speelden al in voorprogramma’s van bands als The Overslept, Call It Off en Bottles Of Love. In 2019 verschijnt de tweede EP.

MEZZ tipt