Zondag 20 februari
Jarrod Dickenson
+ Simon Keats
20:00 (Doors: 19:00)
Kleine Zaal
20:00 (Doors: 19:00) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Americana
  • Singer-Songwriter

Singer-songwriter Jarrod Dickenson komt, zoals je misschien al hoort aan de naam, helemaal vanuit de Verenigde Staten naar Nederland om zijn passievolle Americana ten gehore te brengen! De kracht van de Texaanse cowboy, met hoge hoed en krullende snor bij inbegrepen, ligt in het vertellen van verhalen via zijn muziek. Daarvoor is hij het liefst veel ‘on the road’ in plaats van zijn huidige woonplaats Brooklyn. Veel zien van de wereld brengt inspiratie met zich mee en Jarrod weet als geen ander hoe hij daaruit het beste van zichzelf kan halen!

“Zijn diepe, emotionele, vaak luxueuze stem omhult liedjes over liefde en verlies, en verleidt je in deze verhalen.” – American Songwriter

Simon Keats

Simon Keats is een Nederlandse singer-songwriter en de artiestennaam van Paul Zoontjes. Deze naam komt je misschien wel bekend voor, want Paul is naast zijn solo alias ook onderdeel van band The Kik! Hij houdt ervan als muziek ademt en gelooft in de kracht van imperfectie. Dit brengt Simon op zo’n manier over dat de luisteraar de vele liefde en ambacht in zijn werkt hoort, voelt én proeft.

Simon Keats is een echte duizendpoot. Hij heeft een voorliefde richting muziek uit de jaren 60 en 70. Deze sound mengt hij sinds 2006 met Americana tot een eigen muzikaal universum: energiek, eerlijk, sfeervol en puur! Daarnaast is hij ook talkshow host en schrijver.

In 2020 en 2021 bracht de singer-songwriter meerdere singles uit, waaronder ‘Falling Star’, ‘It Has To Be Slow’ en ‘Rebel Rain’. Eerstgenoemde was een regelmatige gast op Radio 3 in Spanje en werd getipt door 3FM. Dit is allemaal in aanloop naar het gelijknamige (‘Falling Star’) album, dat hopelijk in 2022 het levenslicht ziet.

MEZZ tipt