Vrijdag 25 mei
Jamai
+ support
18:30 (Doors: 18:00)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 18:00) | Jupiler zaal
€17

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Pop

Helaas moeten wij mededelen dat het concert van Jamai op vrijdag 25 mei afgelast is. Er komt geen vervangende datum. In verband met televisie opnames in het buitenland is Jamai helaas gedwongen om zijn landelijke tournee in mei en juni te annuleren. Dit vindt hij zelf ontzettend jammer, in de eerste plaats natuurlijk naar alle fans die al een kaartje hadden aangeschaft. Alle kaartkopers zijn inmiddels ingelicht en krijgen hun aankoopbedrag terug gestort.

Jamai heeft besloten om toch één concert te geven dit najaar in Paradiso Noord, Amsterdam. Dit concert vindt plaats op zondag 16 december. De kaarten die u bij Mezz heeft gekocht zijn niet geldig bij de show in Paradiso. Klik voor meer informatie over de show en tickets hier.

Een nieuw album van Jamai. But not as we know him. Hier staat iemand anders achter de microfoon dan je denkt te kennen van tv. Jamai viert op zijn nieuwe plaat, ‘Genoeg Te Doen’ de vrolijkheid. Het is een luisterplaat geworden, met ruimte voor dansbare gezelligheid, maar vooral voor veel sfeer. De teksten zijn oprecht, serieus, actueel en puur, vol thema’s als verlangen, verwerking en vertrouwen. Er is een hoofdrol voor de piano, op de toetsen werden de meeste liedjes geboren.

Jamai is niet meer de jongen van 17 jaar die Idols won. Hij zegt zelf: ‘Ik snap dat het beeld van toen nog bij veel mensen op het netvlies staat. Het was een bepalend moment voor mijn leven. Maar inmiddels zijn we wel vijftien jaar verder.’

Veel luisteraars zullen zich herkennen in de teksten, al gaan ze soms specifiek over momenten uit het leven van Jamai. Hij zingt over onzekerheden en de twijfels bij belangrijke keuzes. Noem het millenialproblemen, Jamai (1986) dacht net als vele anderen na over wie hij wil zijn in het leven. ‘Ik weet niet meer wie ik ben. Maar ik weet ook niet meer wie ik was.’

MEZZ tipt