Zondag 21 mei
Hayseed Dixie (USA)
+ The Sensational Second Cousins - I.s.m. Dirty Sleds CC
18:00
Jupiler zaal
18:00 | Jupiler zaal
€17

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Bluegrass
  • Rock-'n'-roll
  • Rockabilly

Waarom zouden we nog zo lang wachten tot de volgende editie van The Beach Bum Bonanza? I.s.m. Dirty Sleds CC presenteert Mezz gewoon alvast een dikke pre-party met Tennessee’s Finest Hayseed Dixie en support The Sensational Second Cousins. Vergeet vooral niet te nippen van een glaasje Dirty Sep. The Beach Bum Bonanza is het event voor pre ’65 Kustom auto’s, een swapmeet, live music, vendors, raffle, drinks & food en vindt dit jaar op 26 augustus plaats.

De hitmachine Hayseed Dixie begon ooit als ‘Hillbilly tribute to AC/DC’ maar heeft de afgelopen jaren zo’n beetje elke rock-klassieker in een bluegrassjasje gehesen. Highway To Hell, 7 Nation Army, Eye Of The Tiger, Bohemian Rapsody, The Final Countdown, noem ze maar op.

Natuurlijk hebben deze mannen ook eigen nummers gemaakt, daarvoor creëerden ze zelfs een geheel eigen genre dat ze ‘rockgrass’ noemen. Sinds 2001 bracht Hayseed Dixie maar liefst 15 albums uit en van een beetje touren is de band ook niet vies. Gewapend met een banjo, mandoline en een flinke dosis humor deden ze meer dan 1000 liveshows wereldwijd.

The Sensational Second Cousins maken rock ’n roll van het ongepolijste soort! Gewapend met gitaar, zang en een eigengemaakte staande drumkit brengen ze een rauwe variant op het rockabilly genre.

MEZZ tipt