Vrijdag 28 oktober
Hallo Venray
+ Anemone
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Rock

Bij de meeste bands die ruim 30 jaar bij elkaar zijn zit de sleet erop, maar de Haagse gitaarrockband Hallo Venray klinkt feller en urgenter dan ooit tevoren. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk. Klassieke albums als ‘The More I laugh, The Hornier Due Gets!’ brachten Hallo Venray naar festivals als Pinkpop, terwijl het album ‘Where Is The Funky Party?’ misschien nog wel het allerbelangrijkste deed: de band, en daarmee haar trouwe volgers, springlevend houden. Zie ze honderd keer live en je ziet honderd keer een ander optreden. En nooit ook maar een onsje minder!

“Hallo Venray? Is dat niet zo’n band van vroeger? Misschien. Maar het is vooral een band van nu. Die ook na de hoogtijdagen, dertig jaar geleden, altijd is blijven bestaan. Sterker nog: de groep rond Henk Koorn werd al die tijd eigenlijk alleen maar beter en begon aan een ijzersterk tweede leven.” – Peter Bijl (3voor12)

Om 15:30 uur speelt de band een Instore bij Velvet Music Breda.

Met flink veel nieuwe pokkoes en een nieuwe bezetting, staat Anemone met totaal nieuwe energie op het podium. Nadat de Rotterdamse band eerder meedeed aan Popronde en op festivals speelde als Motel Mozaique, is nu MEZZ aan de beurt voor een stevige portie psychedelische Britpop met een puntige folktwist!

 

MEZZ tipt