Zondag 2 april
GOSTO + Crying Boys Cafe
19:00
Kleine zaal
19:00 | Kleine zaal
€8,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Indie
  • urban

Geïnspireerd door muzikanten als Flying Lotus, James Blake, Thom Yorke en Jeff Buckley weet GOSTO een grote hoeveelheid stijlen te verenigen tot een geheel nieuwe en eigen sound. Warme bassen, rauwe beats, diepe synths en onvervalste soul ondersteunen de hypnotiserende stem van Roel(GOSTO).

Het debuutalbum Memory Ivy dat dit jaar is uitgekomen, is zeer positief ontvangen. Het album combineert psychedelische pop met het singer-songwriter genre. Met veel synthpop en een hypnotiserende stem wordt een serene sfeer neergezet.

GOSTO treedt samen op met Crying Boys Cafe, een energiek kwartet. Hun muziek is een energieke combinatie van het heden en het verleden. Van oude gevangenisblues en gospel, via de exotische jaren 80 naar de pionierende Indie. Het resultaat is moderne en rituele songs.

Eerder speelde Crying Boys Cafe op festivals als Motel Mozaique, SPRING en de Popronde. Tijdens de optredens mengen ze muzikale blijdschap met een besef van sterfelijkheid. De muziek van Crying Boys Cafe is liefde voor wat niet in woorden uit te drukken is. Een viering van verdriet.

MEZZ tipt