Fri 20 Nov

Goldband

+ support Sold out
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 14 solo-ticket | € 28 duo-ticket
Genre
  • Pop
Share

Uitverkocht

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor dit evenement.

In 2019 stapten deze drie Hagenezen van Goldband met de troffel in de klauw de scene binnen om al snel indruk te maken met een live act vol energie die elke tent plat speelt. Kort na hun eerste EP stonden ze al op Wildeburg en Lowlands, en hadden ze al twee zomerhits: ‘Witte Was’ en ‘Mijn Stad’.

In 2020 kwam ‘Van de Roulette naar de Doublet’ uit, een EP waarin zowel club bangers als een zachte kant naar voren komt die achter het harde leven in de bouw schuilgaat. Als een van de meest besproken acts van Noorderslag 2020 lijkt het of de zingende stukadoors klaar zijn om de bouwplaats achter zich te laten en de troffel voorgoed in te wisselen voor de microfoon.

En nu is daar die nieuwe grote hit. ‘Ja Ja Nee Nee’ heeft een retroachtige 80’s sound en een dubieuze tekst en komt dagelijks op meerdere radiozenders voorbij.

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Meer in MEZZ