Vrijdag 1 februari
Giants of Grunge
20:00 (Doors: 19:00)
Jupiler zaal
20:00 (Doors: 19:00) | Jupiler zaal
Earlybird €10 | voorverkoop €12,50 | deurverkoop €15

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Grunge
  • Rock
  • Tribute

Pearl Damn

Deze band heeft maar één doel: de beste Pearl Jam-tribute van Nederland zijn. De sound van Pearl Damn wordt gekenmerkt door strakke drums, virtuoze gitaarsolo’s en veelzijdige baslijnen. Het stemgeluid van een zanger dat akelig dichtbij de herkenbare Vedder-sound ligt maakt de beleving compleet. De performance van Pearl Damn omvat een perfecte mix van het oude en nieuwere repertoire. Niet te missen is de wereldbekende Unplugged-sessie! Bereid jezelf voor op een niet van echt te onderscheiden tribute-ervaring met een verrassende setlijst!

Bleach

Bleach is een Bredase tributeband dat voorheen de rockband Wake was. Het werk van Wake heeft de band voor even in de koelkast gezet om zich te focussen om de grunge van Nirvana. Nirvana bepaalde als geen andere band het grunge-geluid, een muziekstijl die vooral in de jaren negentig een enorme populariteit genoot. De heren hebben het grondig aangepakt. Zo werd er niet alleen gerepeteerd op vormstructuur en geluid, maar ook werden er diverse liveregistraties bekeken om de bewegingen van Kurt Cobain, Krist Novoselic en Dave Grohl te kunnen imiteren. Bleach maakt de gelijkenis pas echt tot zijn recht. Zal zoals bij Nirvana de gehele backline aan gort geslagen worden? Het wordt in ieder geval een avond om Nirvana weer her te beleven!

Piece Of Pie

Deze Brabantse band is zich aan het klaar stomen om dé Stone Temple Pilots tributeband van Nederland te worden! Deze zeer gemotiveerde groep is aan de slag gegaan om de muziek van de originele Pilots eigen te maken. De muzikanten hebben een lading ervaring opgedaan in bands zoals All Comes Down en Radiovox, maar ook in begeleidingsbands voor Glennis Grace en Gerard Joling of obscure garagerockbands. De band focust zich helemaal op de rol van Stone Temple Pilots en laat het grunge tijdperk helemaal terugkomen!

MEZZ tipt