Vrijdag 28 augustus
Ghost Division
Sabaton Tribute
18:30 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
€ 10

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Power metal
  • Tribute

Vrijdag 28 augustus neemt Ghost Division Breda met de harde hand over! De enige tribute band van de Zweedse power metal band Sabaton. Een tribute geheel in stijl, inclusief het kenmerkende borstpantser van Sabaton zanger Joakim Brodén. De muziek is een spervuur aan dikke gitaren, knallende drums, ondersteund met flinke zangpartijen. Kortom, een batterij aan geluid!

De songs gaan bijna uitsluitend over de grote oorlogen uit het verleden. Zo gaat ‘Primo Victoria’ over D-day, de geallieerde landing in Normandië in 1944. Verwacht geen geschiedenisles, maar een energieke show die je schor achterlaat.

Ghost Division liet Nederland al sinds 2010 kennis met Sabaton maken. Tot en met 2014 ging de band in hun camouflagebroeken het podium op. In 2011 deed de band mee aan de bekende bandwedstrijd Clash Of The Coverbands. Ze bereikte hiermee zelfs de halve finale! Ghost Division brengt een gevarieerde setlist waar ook zeker het meest recente werk van Sabaton voorbij komt.

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

MEZZ tipt