Donderdag 10 november
Gestapo Knallmuzik
+ Pilkington United
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • electropop
  • Pop

Een elektropoppretband die we waarschijnlijk niet in woorden moeten voorstellen. Met Gestapo Knallmuzik op de planken wordt het een onvergetelijk feest waar je het in 2069 nog over hebt met je kleinkinderen. Met hits als ‘Schüren mit ein Schürpapier’ en ‘Heel die Tag Pörno’ maken ze muziek over herkenbare onderwerpen. Dus mis dit feest vol stijve tëpelmömenten en kieckefleisch niet!

Pilkington United

Pilkington United is een Belgisch rap duo. Met beats die doen denken aan de Jeugd van Tegenwoordig en hun zwaar Belgisch accent krijgen ze je aan het dansen op teksten die over van alles en nog wat gaan! Een goede combinatie van humor en goede muziek zorgt ervoor dat je niet stil kan blijven zitten.

“Pilkington United is heel waarschijnlijk het beste dat ooit in het Nederlands is uitgebracht. Meesterpoëet Zjwal laat op virtuoze manier zien hoe taal de gebruiker kan dienen, met veel respect voor syntax en grammatica. Bijgestaan door Dhee, de Kanye West van Zonhoven, brachten de twee vorig jaar hun éérste Magnum Opus uit.” – Madame Gauloise

MEZZ tipt