Donderdag 21 april
Gerson Main
+ Amélie Esmee
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Singer-Songwriter

Dit is de show van Gerson Main die oorspronkelijk op 10 april in 2021 / vrijdag 17 december in 2021 zou plaatsvinden.

Voorheen speelde Gerson Main in de bands van o.a. Typhoon, Dio, Akwasi en Sarah Jane. Hij spreidde zijn eigen vleugels en behaalde in 2015 een finaleplek in ‘De Beste Singer-songwriter van Nederland’. Ook bracht hij de singles ‘Deejay’ en ‘Ik weet niet hoe’ uit. Die tweede ken je misschien wel van een KPN spotje.

In de jaren hierna bracht hij zijn debuutplaat ‘De Slechtste Singer-songwriter van Nederland’, deed hij een clubtour door heel Nederland, speelde op grote festivals als Lowlands en Solar en speelde zijn eerste muziekvoorstelling ‘Ga weg, maar blijf’.

Op dit moment schrijft hij ook voor andere artiesten en is hij bezig met zijn tweede album, een theatervoorstelling en een dichtbundel met als centraal thema ‘het ouder worden’.

Amélie Esmee is een singer-songwriter die Nederlandstalige nummers schrijft over dromen, liefde, verlangen en alle andere dingen waar een jongvolwassene mee in aanraking komt. Haar nummers worden gekenmerkt door de grote verhalen die ze vertelt. Binnenkort komt haar nieuwe EP uit.

MEZZ tipt