Sat 10 Apr

Gerson Main

Koop Tickets
GersonMain
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 12,50 solo-ticket | € 25,00 duo-ticket
Genre
  • Singer-Songwriter
Share

Voorheen speelde Gerson Main in de bands van o.a. Typhoon, Dio, Akwasi en Sarah Jane. Hij spreidde zijn eigen vleugels en behaalde in 2015 een finaleplek in ‘De Beste Singer-songwriter van Nederland’. Ook bracht hij de singles ‘Deejay’ en ‘Ik weet niet hoe’ uit. Die tweede ken je misschien wel van een KPN spotje.

In de jaren hierna bracht hij zijn debuutplaat ‘De Slechtste Singer-songwriter van Nederland’, deed hij een clubtour door heel Nederland, speelde op grote festivals als Lowlands en Solar en speelde zijn eerste muziekvoorstelling ‘Ga weg, maar blijf’.

Op dit moment schrijft hij ook voor andere artiesten en is hij bezig met zijn tweede album, een theatervoorstelling en een dichtbundel met als centraal thema ‘het ouder worden’.

Tickets
Door de huidige maatregelen is er op dit moment plek voor maximaal 30 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
We zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Meer in MEZZ