Zaterdag 22 september
EgbertLIVE + Joop Junior
+ Lokomotive B2B Burtha + Johan Bogers
22:00 (Doors: 22:00)
Jupiler zaal
22:00 (Doors: 22:00) | Jupiler zaal
€12,- voorverkoop | €15 deurverkoop

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Techno

Opeens was hij daar, Egbert van der Gugten, beter bekend als Egbert. In 2008 bracht hij de technowereld zijn eerste release en voor hij het wist, werd zijn muziek al gedraaid door grootheden als Sven Vath, Secret Cinema en Michel de Hey. Vele releases en remixes voor onder andere Phil Kieran, Guy J en Mauro Picotto volgden en een studioalbum kon niet uitblijven. Tegenwoordig is Egbert Live alles wat de kunstenaar over de afgelopen jaren aan ervaringen heeft opgedaan. Met een uitstekende vermogen om aanstekelijke ritmes te laten samensmelten met meeslepende atmosfeer creëert hij de meest intense show.

In 2016 kwam er door een cruciale release op het label van Richie Hawtin, M-nus, een fantastische jumpstart in de scene voor Joop Junior. Die release bracht hem bij de meest gerespecteerde technoclubs als Crobar, Buenos Aires, Output, New York City, Showcase, Parijs, Lantaarn Beijing en festivals zoals Timewarp, Awakenings, Family Park en Metropolis. Anno 2018 beveiligt Joop Junior met elke live uitvoering zijn positie in de technowereld. Elke release wordt met open armen ontvangen en helpt hem om zijn eigen geluid, zijn eigen ideologie, zijn eigen techniek en zijn eigen ruimte te vinden. Een bijzondere artiest die je live meeneemt op zijn reis de diepte in!

Local support komt van Bredase helden Lokomotive b2b Burtha en niemand minder dan Johan Bogers!

Welcome To The Club
Met WTTC bieden we een club avond aan waarin de muziek en het verhaal van een set centraal staat. Dit betekent niet 4 headliners die hun kunstje doen in een uurtje tijd maar één of twee hoofdgasten die deze avond de tijd krijgen om het publiek mee te nemen in zijn/haar verhaal. Een ouderwetse avond recht uit THE CLUB voor de echte liefhebbers!

MEZZ tipt