Fri 10 May

Dries Roelvink live at Chassé Theater

Mezz on Tour Koop Tickets
Chassé Theater: Koninklijke drukkerij EM. de Jongzaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 26
Genre
  • Nederlandstalig
Share

JA JA, IK KOM….

Op 10 september verraste Dries Roelvink vriend en vijand met een optreden in de beroemdste poptempel van Amsterdam. Paradiso werd voor één keer omgetoverd tot een tot de nok toe uitverkocht ‘Paradriso’. Van Jordanese smartlap, eigen repertoire, meezingers en Hazes tot aan Tom Jones, soulmedleys, David Bowie en Rolling Stones, alles wat Dries gedurende zijn carrière inspireerde komt in een fantastische avond aan bod. Publiek en zanger genieten met volle teugen. De avond vliegt voorbij en de energie en het enthousiasme die de show bij de opgetogen Roelvink losmaakt ontlokt hem de uitspraak: wow, dit is wat anders dan Carré, Gaypride of studentenhuis, dit is verslavend, ik wil op tour!

Maak je daarom op voor een avond onvervalste Roelvink glamour: doe een ticket in je pocket, fix een feestoutfit, schraap je meezingkeeltje en begin met: ja ja ik kom

IK KOM ER AAN!

Mezz on Tour

Mezz on tour: Mooie concerten op mooie locaties in de stad. Concerten van grotere namen die we niet aan Breda voorbij willen laten gaan doen we in samenwerking met Chassé Theater in één van haar zalen. Deze keer Dries Roelvink.

En wees maar niet bang: voor het concert gaan alle stoelen aan de kant en is er één grote vloer waar lekker gedanst kan worden! Daarnaast staan er natuurlijk ook meerdere barren in de zaal waar je een lekker biertje kan halen.

De show vindt plaats in het Chassé Theater.

Meer in MEZZ