Vrijdag 10 mei
Dries Roelvink live at Chassé Theater
Mezz on Tour
18:30 (Doors: 17:30)
Chassé Theater: Koninklijke drukkerij EM. de Jongzaal
18:30 (Doors: 17:30) | Chassé Theater: Koninklijke drukkerij EM. de Jongzaal
€ 26

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Nederlandstalig

CLUBTOUR DRIES ROELVINK UITGESTELD

De geplande Clubtour van de geliefde Nederlandse zanger Dries Roelvink die medio april zou beginnen in Purmerend, is uitgesteld tot later dit jaar. Door de overvolle agenda van Dries en de werkzaamheden ten behoeve van de nieuwe TV serie “ De Roelvinkjes passen op de winkel “ die aanzienlijk meer opnamedagen in beslag gaan nemen dan aanvankelijk gepland, is besloten de tour in het land later te laten plaatsvinden.

Dries: “een clubtour door het land met een live band van 7 personen , en 7 personen achter de schermen,  vergt veel tijd welke ik op dit moment niet heb. Zeker omdat het mijn eerste tour is wil ik kwaliteit brengen. Ik moet mij daarop voor de volle 100% concentreren en dat kan ik gezien mijn drukke agenda niet garanderen.

JA JA, IK KOM….

Op 10 september verraste Dries Roelvink vriend en vijand met een optreden in de beroemdste poptempel van Amsterdam. Paradiso werd voor één keer omgetoverd tot een tot de nok toe uitverkocht ‘Paradriso’. Van Jordanese smartlap, eigen repertoire, meezingers en Hazes tot aan Tom Jones, soulmedleys, David Bowie en Rolling Stones, alles wat Dries gedurende zijn carrière inspireerde komt in een fantastische avond aan bod. Publiek en zanger genieten met volle teugen. De avond vliegt voorbij en de energie en het enthousiasme die de show bij de opgetogen Roelvink losmaakt ontlokt hem de uitspraak: wow, dit is wat anders dan Carré, Gaypride of studentenhuis, dit is verslavend, ik wil op tour!

Maak je daarom op voor een avond onvervalste Roelvink glamour: doe een ticket in je pocket, fix een feestoutfit, schraap je meezingkeeltje en begin met: ja ja ik kom

IK KOM ER AAN!

Mezz on Tour

Mezz on tour: Mooie concerten op mooie locaties in de stad. Concerten van grotere namen die we niet aan Breda voorbij willen laten gaan doen we in samenwerking met Chassé Theater in één van haar zalen. Deze keer Dries Roelvink.

En wees maar niet bang: voor het concert gaan alle stoelen aan de kant en is er één grote vloer waar lekker gedanst kan worden! Daarnaast staan er natuurlijk ook meerdere barren in de zaal waar je een lekker biertje kan halen.

De show vindt plaats in het Chassé Theater.

Let op: Je kunt in het Chassé Theater niet met MEZZ munten betalen. In Chassé Theater geldt PIN only.

MEZZ tipt