Donderdag 21 februari
Douwe Bob
+ Matthew Crosby
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€22,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Rock-'n'-roll
  • Singer-Songwriter

Lefgozer, womanizer, bohemien, feestbeest, rock-‘n-roller, natuurmens en ga zo maar door! Deze vijfentwintigjarige zanger werd bekend toen hij in 2012 ‘De Beste Singer-songwriter’ van Nederland won en sindsdien weet hij niet van stilzitten. Hij knalt op het Songfestival en Pinkpop en is een household name in de Nederlandse popcultuur.

Na drie spetterende albums slaat hij een nieuwe weg in. Fris, open, stoerder, minder rootsy, dansbaarder en steviger. Langzaamaan maakt hij zich los van de stijl waarmee hij opgroeide: Westcoast, sixties, country en hippie. De zanger hongert ernaar zijn nieuwe geluid en inzichten te delen met zijn publiek.

‘Optreden is mijn lifeline, want ik heb die wisselwerking met het publiek echt nodig. Ik heb ook het gevoel dat ik het aan mezelf en aan mijn publiek verplicht ben om me verder te ontwikkelen, te vernieuwen. Daar zit ik nu middenin, ik ben er erg enthousiast over en tijdens deze tour gaan we dat samen vieren.’

Met een nieuwe single ‘Shine’ en album ‘The Shape I’m In’ op zak en alle mooie songs van zijn voorgaande albums in zijn hoofd belooft dit een unieke show te worden!

De support wordt verzorgd door de Amerikaanse singer-songwriter Matthew Crosby. Hij groeide op in een familie vol muzikanten en begon al op jonge leeftijd met het schrijven van zijn eigen muziek. In New York ontwikkelde hij een eigen folky Americana sound. Matthew Crosby is vooral bekend als lid van The Common Linnets en timmert ook solo hard aan de weg.

MEZZ tipt