Thu 21 Feb

Douwe Bob

+ support Sold out
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    €22,50
Genre
  • Rock-'n'-roll
  • Singer-Songwriter
Share

Uitverkocht

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor dit evenement.

Lefgozer, womanizer, bohemien, feestbeest, rock-‘n-roller, natuurmens en ga zo maar door! Deze vijfentwintigjarige zanger werd bekend toen hij in 2012 ‘De Beste Singer-songwriter’ van Nederland won en sindsdien weet hij niet van stilzitten. Hij knalt op het Songfestival en Pinkpop en is een household name in de Nederlandse popcultuur.

Na drie spetterende albums gaat hij van het pad en slaat een nieuwe weg in. Fris, open, stoerder, minder rootsy, dansbaarder en steviger. Langzaamaan maakt hij zich los van de stijl waarmee hij opgroeide: Westcoast, sixties, country en hippie. De zanger hongert ernaar zijn nieuwe geluid en inzichten te delen met zijn publiek.

‘Optreden is mijn lifeline, want ik heb die wisselwerking met het publiek echt nodig. Ik heb ook het gevoel dat ik het aan mezelf en aan mijn publiek verplicht ben om me verder te ontwikkelen, te vernieuwen. Daar zit ik nu middenin, ik ben er erg enthousiast over en tijdens deze tour gaan we dat samen vieren.’

Met een nieuwe single ‘Shin’ en album ‘The Shape I’m In’ op zak en alle mooie songs van zijn voorgaande albums in zijn hoofd belooft dit een unieke show te worden!

Meer in MEZZ