Maandag 26 april
Douwe Bob
Test-evenement
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€ 20 solo-ticket | € 40 duo-ticket

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Rock-'n'-roll
  • Singer-Songwriter

Na bijna tien jaar optreden met zijn band gaat Douwe Bob dit voorjaar terug naar de basis. Een kleine setting met grote liedjes uit alweer vier albums met elk hun eigen verhaal en herinneringen. Maak kennis met nog meer kanten van de bijzondere liedjesschrijver en muzikant die Douwe is.

Om toegang te krijgen tot Douwe Bob is het noodzakelijk dat elke bezoeker zich voor binnen 40 uur voor aanvang laat testen. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen.
Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot Douwe Bob.

 

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ tijdens de pilot ‘Sneltesten in cultuur’
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer op een kier kunnen zetten voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen met een negatieve uitslag van een corona-sneltest. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ! Heb je vragen over Testen voor Toegang? Check dan onze pagina met meer informatie over de pilot.

MEZZ tipt