Zaterdag 10 november
Dia De Muertos
Los Paja Brava + Thaïti + DJ Booze 'em
20:00 (Doors: 20:00)
Kleine zaal
20:00 (Doors: 20:00) | Kleine zaal
€10

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • fiesta
  • wereldmuziek

Tijdens Dia de Muertos (dag van de doden) viert men dat de zielen van overledenen met Allerheiligen en Allerzielen terugkeren op aarde. Deze verering gaat gepaard met feestelijke offers! Bereid je voor op een explosie van ritme, energie en extreem goede vibes. Cumbia, rock, ska en surf in een heerlijk pittige en dansbare mix. Voor je het weet surf je langs de Colombiaanse kust om vervolgens wakker te worden op Hawaï. Met een cocktail in de hand. Deze avond laten Los Paja Brava, Thaïti en DJ Booze’em de temperatuur in de kleine zaal stijgen tot het ongekende hoogte. We gaan zweten, dansen, feesten!

Los Paja Brava maakt perfect georganiseerde anarchistische muziek vol exotische danspasjes en Spaanstalige songteksten. “Als er niemand is die op de dansvloer de schoenen kapot heeft gekregen, vinden wij het geen geslaagde show!” Deze groep ‘vrije uitloop–muzikanten’ heeft een eclectische achtergrond die gaat van klassieke muziek tot jazz. Thuis hebben ze een eigen genre gebrouwen: ‘The Mighty Mighty Freakandela Distropica’.

Bewapend met percussie, synths, vibey vocals en een gezonde liefde voor zweterige grooves en hooks streeft Thaïti er naar elk podium om te toveren tot een ‘gran fiesta’.  De band zit dit jaar in de popronde selectie en zal later dit jaar hun eerste mini-LP gaan uitbrengen. Check vooral de video hierboven eens om te zien hoe gruwelijk veel energie er in deze muziek zit. Dat wordt gegarandeerd een feestje!

MEZZ tipt