Vrijdag 30 maart
De Likt
+ Gil & Megas
18:30 (Doors: 18:00)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 18:00) | Jupiler zaal
€16,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hiphop

De Likt heeft geen introductie meer nodig. De Rotterdamse eigenzinnige elektronica- en rapformatie is terug! Het drietal combineert beats met gevarieerde funky opsmuk en gepeperde woorden. Dit zorgt voor een geheel eigen sound die uit duizenden te herkennen is. Na hun titelloze debuutalbum gingen ze keihard, ze speelde elke zaal en festival waar ze stonden helemaal plat. En nog altijd weten ze het publiek binnen no-time om te toveren tot één dampende apenkooi.

Ook tijdens de lange herstelperiode van frontman Jordy Dijkshoorn, hebben de boys niet stilgezeten, in 2018 komen ze met nieuw werk!

GIL & MEGAS, eerder actief onder de naam Kringili & Alex Megas staan bekend om hun frisse en catchy sound. Deze kan worden samengevat als Topline: de mix van hiphop, house en pop. Het toonaangevende Tilburgse duo heeft een goede naam opgebouwd met de EP-releases ‘Dertien Hoog’ en ‘JUICE’. De mannen hebben onder andere in de finale van De Grote Prijs Van Nederland gestaan, Woo Hah! geopend en op vele podia gestaan.

Afterparty met DJ CAPPA

Na De Likt gaan we nog even door met the one and only DJ Cappa! We gaan het paasweekend inluiden met de hardste hiphop tunes, de lekkerste R&B en de beste hedendaagse trapbeats. 

MEZZ tipt