Fri 30 Mar

De Likt

+ Gil & Megas Koop Tickets
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 20:00)
Ticketinfo
    €16,50
Genre
  • Hiphop
Share

De Likt heeft geen introductie meer nodig. De Rotterdamse eigenzinnige elektronica- en rapformatie is terug! Het drietal combineert beats met gevarieerde funky opsmuk en gepeperde woorden. Dit zorgt voor een geheel eigen sound die uit duizenden te herkennen is. Na hun titelloze debuutalbum gingen ze keihard, ze speelde elke zaal en festival waar ze stonden helemaal plat. En nog altijd weten ze het publiek binnen no-time om te toveren tot één dampende apenkooi.

Ook tijdens de lange herstelperiode van frontman Jordy Dijkshoorn, hebben de boys niet stilgezeten, in 2018 komen ze met nieuw werk!

GIL & MEGAS, eerder actief onder de naam Kringili & Alex Megas staan bekend om hun frisse en catchy sound. Deze kan worden samengevat als Topline: de mix van hiphop, house en pop. Het toonaangevende Tilburgse duo heeft een goede naam opgebouwd met de EP-releases ‘Dertien Hoog’ en ‘JUICE’. De mannen hebben onder andere in de finale van De Grote Prijs Van Nederland gestaan, Woo Hah! geopend en op vele podia gestaan.

Meer in MEZZ