Zondag 9 juni
Daniel Young
20:00 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:00 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal
€ 12,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Country
  • Folk
  • Rock
Daniel Young is een singer-songwriter, gitarist, drummer, geluidstechnicus en producer uit Salt Lake City. Hij groeide op aan de voet van een hoge berg en dat gevoel van krachtige hoogte vormt de basis van al zijn werk. Daniel treedt op sinds zijn 15e en met twintig jaar ervaring laat hij zijn toewijding aan het vak zien!

Who knows? Op zijn vierde album ‘Leave It Out To Dry’ vindt Daniel Young zijn weg naar deze vraag. Met ‘Leave It Out To Dry’ verkent Young zijn ruigste avontuur tot nu toe door een mix van melancholische countrymuziek en exploratieve rock. Het medium past bij de boodschap: Young kijkt naar het grote hiernamaals.

Hoewel bekende invloeden zoals country, rock-‘n-roll uit de vroege jaren 70 en de songwritingstijl van John Prine nog steeds aanwezig zijn, voelen ze ruwer en onrustiger aan. Dit album straalt een gevoel van urgentie uit, alsof Young aan de rand van iets nieuws staat, zowel sonisch als spiritueel.

His voice, which is both soothing and powerful, functions as a beacon of hope, steering us towards a future of peace and harmony.

Lucy Fitzgerald (broken color)

MEZZ tipt