Vrijdag 13 september
DanceAMP presents Trance Renaissance
Marco V + Cor Fijneman + Dazzle + Mark Green
20:00 (Doors: 20:00)
Jupiler Zaal, Popcafe
20:00 (Doors: 20:00) | Jupiler Zaal, Popcafe
Vanaf € 20
  • dance
  • trance
Op vrijdag 13 september verandert MEZZ in een epische club voor de meest opwindende trance-ervaring van het jaar! DanceAMP presenteert 'Trance Renaissance', een avond gewijd aan de betoverende en meeslepende klanken van trance dat bezig is met een ware 'renaissance'.

Met een line-up die je gegarandeerd in extase brengt, staan de volgende top DJ’s klaar om je de nacht van je leven te bezorgen:

Mark Green – Bekend om zijn energieke sets en vloeiende overgangen, zal Mark de avond perfect aftrappen.

Dazzle – Met zijn unieke mix van melodieuze en krachtige beats neemt Dazzle je mee op een muzikale reis die je niet snel vergeet.

Marco V – Niemand minder dan de legendarische Marco V is de headliner van de avond met een explosieve set vol verrassingen, die je gegarandeerd in extase achterlaat.

Cor Fijneman – Een icoon in de trance wereld. Cor sluit de avond af met een perfecte balans tussen klassieke en moderne trance die je diep in je ziel raakt.

Vergeet alles wat je weet over trance, want deze avond belooft een herleving van het genre dat ons allemaal diep raakt. De deuren gaan open om 20.00 uur en de beats blijven pompen tot in de vroege uurtjes. DanceAMP – Trance Renaissance wordt de avond waar iedereen nog lang over zal napraten. Zorg dat je erbij bent!

Tijd: 20:00 – 03:00

Marco V

Al meer dan twee decennia is Marco V een leidende kracht in de techno-trance-beweging. Hij brak door met het Southside Spinners-project op nationaal en internationaal niveau met het nummer ‘Luvstruck’, gevolgd door grote hits zoals ‘Simulated’ en ‘Godd’. Daarna heeft Marco V samengewerkt met grote namen als Madonna en 50 Cent en heeft hij opgetreden op de grote festivals als Tomorrowland en Ultra Music Festival.

In 2020 begon hij aan het nieuwe ‘VISION 20/20-project’, waarbij hij terugkeerde naar de roots van het techno-trance-geluid dat hij sinds eind jaren negentig heeft helpen vormgeven. Voor dit project hanteerde hij een ‘less is more’-aanpak, waarop hij gelijk lovende reacties kreeg in de DJ-wereld.

Marco V

Cor Fijneman

Cor Fijneman, met meer dan 30 jaar DJ-ervaring en pure passie voor muziek, begon op zijn zestiende met draaien en richtte zich sinds 2000 op trance. Onder Black Hole Recordings trad hij wereldwijd op, bracht diverse singles en mix-CD’s uit, en draaide meermaals op festivals als Tomorrowland en Trance Energy. Singles ‘Venus’, ‘Healing’ en ‘Don’t Break My Heart’ worden als echte trance classics beschouwd en één ding is zeker: je stopt niet met dansen tot Cor zijn laatste plaat heeft gedraaid!

Dazzle

Op zijn vijftiende werd Dazzle in Spock in Breda voor het eerst geconfronteerd met het fenomeen house, dankzij de toenmalige resident Tiësto. Vol inspiratie en gedrevenheid nam Dazzle plaats achter de draaitafels.

In de daaropvolgende twee jaar creëerde Dazzle zijn eigen sound. Hij staat bekend om zijn progressive tech-trance en tech-house geluid en al snel kwamen er verschillende releases uit op Tiësto’s label Black Hole. Zijn mixcompilatie ‘Freedom’ zorgde voor een groot aantal nationale en internationale boekingen en tot op de dag van vandaag is Dazzle over de hele de wereld te zien.

Mark Green

Mark Green ontdekte in de jaren ’90 dancemuziek. In de platenzaken waar hij wekelijks vers vinyl aanschafte, leerde hij andere DJ’s kennen. Dit leidde tot nieuwe vriendschappen met DJ’s Dazzle en Cor Fijneman, vele optredens en een jarenlange residentie in de Bredase housetempel Spock. Tijdens DanceAMP grijpt Mark terug naar de tracks uit zijn Spock-periode, aangevuld met recent werk.

MEZZ tipt