Thu 12 May 2022

Chatham County Line

Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 12,00 (Normaal)
Genre
  • Americana
  • Country
  • Folk
Share

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou:

Vind gerelateerde evenementen

Dit is de verplaatste show van Chatham County Line die eigenlijk op 13 mei in 2021 zou plaatsvinden.

De mannen van Chatham County Line komen recht uit North Carolina, kleden zich strak in pak en zijn doorgaans opgesteld rond één microfoon. Met hun eerlijke, pure songs gevoed door de straffe stemmen van Dave Wilson, John Leer en Greg Readling geeft de band een opvallende draai aan traditionele bluegrass. De mannen bewandelen daarbij graag straatjes richting country, americana en blues.

Songwriter, gitarist en zanger Dave Wilson zoekt zijn unieke geluid in een verzameling oud vinyl: nummers van Wilco en Beck, John Lennon, Tom Petty en John Hartford. Geïnspireerd door deze artiesten creëert de band hun eigen geluid waarbij ze akoestische klanken omarmen. Eerder traden ze al op in de VS, Europa, Scandinavië, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Met maar liefst zeven studioalbums op zak laat de band hun fans elke dag genieten van hun muziek. Luistermuziek van de bovenste plank als je het ons vraagt! Maak je klaar voor een avond vol piano, gitaren en altijd weer die fantastische vocalen van frontman Dave Wilson.

ROOTZZ

ROOTZZ

Op zaterdag 31 oktober vindt de vierde editie van het eendaagse indoor festival ROOTZZ plaats in MEZZ. In een aangename entourage luister je naar de beste hedendaagse country, singer-songerwiter, blues, folk en andere vormen van rootsmuziek. Eerdere jaren stonden artiesten als Baptiste W. Hamon, Luke Winslow-King, Willy Tea Taylor en Judy Blank op de planken bij ROOTZZ.

Lees meer over ROOTZZ

Meer in MEZZ