Zaterdag 20 mei
Call it off
+ Summersile
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop
  • Punk

Call It Off is terug! De Nederlandse pop punk band maakte zijn debuut in 2013 en verkreeg al snel populariteit met als resultaat meerdere uitverkochte shows tijdens hun headline tours. Na een aangekondigde pauze in 2020 keerde de band in 2022 terug uit hun winterslaap om een uitgestelde afscheidsshow te spelen voor een volle Dynamo Eindhoven. Echter, zoals altijd doet de band dingen op hun eigen manier en gaan ze tegen de stroom in. Oorspronkelijke bandleden Sergei en Maurice besloten een nieuw leven in de band te blazen en hun muzikale reis voort te zetten als Call It Off.

Met hun drive, unieke stijl en aanpak hebben Timmy en Gio een nieuwe en frisse versie van het kenmerkende Call It Off pop punk geluid helpen vormen. De vierkoppige band heeft samen geschreven en is onlangs de studio ingegaan om zichzelf opnieuw uit te vinden en de gloednieuwe single ‘Letting Go’ op te nemen. ‘Letting go’ wordt uitgebracht op 9 maart en is slechts het begin van een nieuwe reis.

Summersile

Summersile, de alternatieve rock band uit Breda, gaat hard. Na de release van de band haar debuut EP ‘May I Present Myself’ kregen zij al snel media aandacht van radio topper 3FM. Met de op 14 februari uitgebrachte single ‘Amour, tillen de rockers zich naar een hoger niveau. Voeg de jaren 90′ samen met de early 00’s en ervaar een duistere, moderne sound die je niet snel zal vergeten.

Het podium veroveren is wat ze doen, de wereld veroveren is wat ze willen.

MEZZ tipt