Sat 29 May 2021

Caleb Caudle

+ Mikaela Finne Koop Tickets
Caleb Caudle
Kleine zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 13
Genre
  • Country
Share

Na jarenlang te hebben gewerkt in een Amerikaans pizzapaleis was Caleb Caudle toe aan een nieuw avontuur. Zijn hart lag bij country, niet bij deeg of tomatensaus. Hij hakte de knoop door en hing zijn schort definitief aan de kapstok. Caudle begon met het schrijven van songs en in 2018 verscheen zijn plaat genaamd ‘Crushed Coins’. Geproduceerd door John Ashley (bekend van The War On Drugs). Deze plaat zorgde voor zijn doorbraak bij het americana-minnende publiek.

Nu maakt de zanger in plaats van ambachtelijk gebakken pizza’s, ambachtelijk geschreven songs. Weldadig geproduceerd en perfect passend bij zijn jongensachtige stem. Voeg daar een mix van steelgitaren, piano en betoverende stemmen aan toe en je hoort het haardvuur al bijna knisperen in de verte. In april dit jaar bracht Caleb zijn nieuwste album uit. ‘Better Hurry up’, een plaat gericht op vrijheid en meditatie.

Mikaela Finne verzorgt deze avond de support van Caleb. Een Finse singer-songwriter met een bloeiende stem, harmonieuze melodieën en teksten die je omhelzen. In 2016 bracht Mikaela haar single ‘Home Sweet Home’ uit. Een nummer over de warmte van, en de heimwee naar, haar eigen stad Sundom in Zweden en de Finse regio Ostrobothnia. De single is voor Mikaela één van de meest belangrijke nummers die ze ooit geschreven heeft. Je zal ‘Home Sweet Home’ en haar vele albums kunnen bewonderen tijdens haar show!

ROOTZZ

ROOTZZ

Op zaterdag 31 oktober vindt de vierde editie van het eendaagse indoor festival ROOTZZ plaats in MEZZ. In een aangename entourage luister je naar de beste hedendaagse country, singer-songerwiter, blues, folk en andere vormen van rootsmuziek. Eerdere jaren stonden artiesten als Baptiste W. Hamon, Luke Winslow-King, Willy Tea Taylor en Judy Blank op de planken bij ROOTZZ.

LEES MEER OVER ROOTZZ

Meer in MEZZ