Zaterdag 3 oktober
Breda’s Most Wanted
Eindshow
18:30 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
€ 5 solo-ticket | € 10 duo-ticket

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Indie
  • lokaal
  • Pop
  • Punk
  • Rock

Op zaterdag 3 oktober presenteren de deelnemers van Breda’s Most Wanted zich tijdens de eindshow in MEZZ. Blue Vultures, Bottlecap Accident, Den Purls en Summersile laten je hun ontwikkeling van het afgelopen jaar zien en presenteren je graag hun (nieuwe) muziek.

De bands volgden in 2019-2020 het coachingstraject Breda’s Most Wanted. Tijdens dit op maat gemaakte coachingstraject gaan de jonge ambitieuze bands aan de slag met hun muzikale ontwikkeling door middel van workshops en coaching van professionals uit het veld. Breda’s Most Wanted is een samenwerking tussen MEZZ, Nieuwe Veste, Sound Dog en POB.

Meer informatie over Breda’s Most Wanted via http://www.bredasmostwanted.nl/

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

LINE-UP

Blue Vultures
Bottlecap Accident
Summersile

MEZZ tipt