Sat 03 Oct 2020

Breda’s Most Wanted

Eindshow
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30)
Ticketinfo
    € 5 solo-ticket | € 10 duo-ticket
Genre
  • Indie
  • lokaal
  • Pop
  • Punk
  • Rock
Share

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou:

Vind gerelateerde evenementen

Op zaterdag 3 oktober presenteren de deelnemers van Breda’s Most Wanted zich tijdens de eindshow in MEZZ. Blue Vultures, Bottlecap Accident, Den Purls en Summersile laten je hun ontwikkeling van het afgelopen jaar zien en presenteren je graag hun (nieuwe) muziek.

De bands volgden in 2019-2020 het coachingstraject Breda’s Most Wanted. Tijdens dit op maat gemaakte coachingstraject gaan de jonge ambitieuze bands aan de slag met hun muzikale ontwikkeling door middel van workshops en coaching van professionals uit het veld. Breda’s Most Wanted is een samenwerking tussen MEZZ, Nieuwe Veste, Sound Dog en POB.

Meer informatie over Breda’s Most Wanted via http://www.bredasmostwanted.nl/

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

LINE-UP

Blue Vultures

Blue Vultures

Blue Vultures is een indie rockband uit Breda die werd opgericht in april 2018. Het viertal maakt atmosferische rocksongs met inspiratiebronnen als Biffy Clyro en Nothing But Thieves. Onlangs hebben ze hun eerste studiosingle ‘Venus Child’ uitgebracht.


Bottlecap Accident

Bottlecap Accident

Bottlecap Accident is de alternatieve punkrockband uit Breda. In de zomer van 2017 werd de band opgericht en is nu hard bezig aan hun eerste EP die ze dit najaar zullen uitbrengen. Door de verschillende muzikale roots van het viertal en de gezamenlijke interesse in rockmuziek maken de heren een eigen sound; moderne punk/rock met emo en pop invloeden. Scheurende gitaren en screams worden afgewisseld met zachtere songs en diepere teksten. Uit je plaat gaan en lol maken staan voor de band centraal. In hun energieke liveshows ligt een ‘surprise element’ altijd op de loer. Na shows op Punkrock Riot en Breda Barst 2019 en positieve 3voor12 recensies zijn de heren hongerig voor meer!


Den Purls

De muziek van Den Purls zou je kunnen bestempelen als poprock, maar dat omschrijft de muziek toch niet helemaal. Met elementen van hardrock, blues, progrock en meer heeft het voormalig After Rehearsal een sound ontwikkelt die complex maar toch toegankelijk is om naar te luisteren. De teksten komen vanuit ervaringen die veel van jullie misschien ook wel mee hebben gemaakt. Met de komst van nieuwe frontman Tristan van der Laan is de band weer compleet en zijn ze klaar om te knallen! Gelaagde meerstemmige vocalen, verrassende drumritmes en vernieuwende bass en gitaarpartijen definiëren de muziek van Den Purls.


Summersile

Summersile

Summersile will always be my place to hide

Begonnen als akoestisch project in 2017, maar Nuno (vocals) en Dennis (gitaar) wilden meer; een ruigere sound met een volledige band. Tijdens een repetitie op de rockacademie in Tilburg kwam Lars (bassist) op hun pad en werd er via hem een verband gelegd naar Sebastiaan (drums). Een jaar later besluiten ze samen verder te gaan als ‘Summersile’, wat afstamt van hun eerste geschreven nummer. Summersile maakt van diepe gevoelens hun passie. Een set vol energie, catchy riffs en vooral een eigen sound die je kippenvel bezorgd. Dromen doen ze, spelen willen ze!


Meer in MEZZ