Donderdag 9 november
Borokov Borokov
+ Staatseinde
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal
€ 12,00 (NORMAAL)

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • hardcore
  • Pop
  • Punk
  • Synthpop

De show van Borokov Borokov wordt verplaatst naar Ik Zie U Graag 2024

Wegens productionele redenen die wij van tevoren niet konden voorzien is de show van Borokov Borokov op donderdag 9 november verplaatst naar Ik Zie U Graag 2024. Het duo gaat de show tijdens Ik Zie U Graag dubbel en dwars inhalen! De datum van Ik Zie U Graag 2024 zal binnenkort bekendgemaakt worden. Alle kaartkopers hebben een e-mail ontvangen.

Deze losbollen staan garant voor rauwe, energieke shows en koortsachtige dans. Het Antwerpse project Borokov Borokov biedt een beukende mix van hi-NRG, punk, pop, hardcore, loungemuziek en powerballads. Absurd en bizar, ze pronken met sympathieke mindfucks terwijl ze overgaan van sludgy acid flashbacks tot stevige synth-pop.

Als er al iets bestaat dat Borokov Borokovs formule kan worden genoemd, is die waarschijnlijk uit volgend citaat te destilleren: “Wij maken in de eerste plaats muziek waar we zelf op willen dansen. Ook wanneer de muziek in kwestie niet meteen als dansmuziek klinkt.”

“Ik ben er nog niet uit. Is het een kwestie van er meer gewend aan raken of wordt Borokov Borokov echt per maand beter?” – OOR

Staatseinde

De interstellaire kosmonauten van Staatseinde hebben in 2006 hun ruimteschip geland om hun geluid, omschreven als ’Neue-Niederländische-Welle’, naar de aarde te brengen. Het resultaat is een theatrale mix van pulserende electro met nostalgische hoopvolle synthlines, live uitgevoerd met synthesizers, een sequencer en prikkelende zang.

Van Wave tot EBM, van NDW tot Punk en al het andere in en uit de doos. Alsof je naar een club gaat en daar Kraftwerk op speed en The Sex Pistols op acid tegen het lijf loopt. Na hun full-length LP ‘Fehlerlinie’ verschijnt eind 2023 een volledig Nederlandstalige mini-LP ‘De Nieuwe Golf’.

MEZZ tipt