Sat 11 Jan 2020

Bob Wayne

+ Robert den Hartigh
Kleine zaal
19:30 (Doors: 18:30)
Ticketinfo
    € 13
Genre
  • Country
  • Rock-'n'-roll
  • Rockabilly
Share

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou:

Vind gerelateerde evenementen

Naast tickets gegrepen voor de show van Bob Wayne in MEZZ? Hij staat op zondag 12 januari in Willem Twee in ‘s-Hertogenbosch.

Bob Wayne maakt vrolijke country en rockabilly songs die geïnspireerd zijn op het leven van een tourende muzikant. Na twee jaar brengt hij zijn nieuwe album ‘Roque’ later dit jaar uit. Met deze tour probeert Bob Wayne het wereldrecord de meeste shows in één tour te verbreken. Het huidige record staat op 309, maar Bob Wayne staat klaar om het record te verbreken en maakt zich klaar voor een heel jaar touren door Europa, Noord- en Zuid-Amerika.

Word jij onderdeel van dit epische avontuur?

Robert den Hartigh  verzorgt op deze avond het voorprogramma! Al 25 jaar gromt en rockt Robert alsof hij bezeten is door de duivel. Nu brengt hij zijn mix van opzwepende boogies, duistere folkrock en rauwe Delta blues mee naar MEZZ!

ROOTZZ

ROOTZZ

Op zaterdag 31 oktober vindt de vierde editie van het eendaagse indoor festival ROOTZZ plaats in MEZZ. In een aangename entourage luister je naar de beste hedendaagse country, singer-songerwiter, blues, folk en andere vormen van rootsmuziek. Eerdere jaren stonden artiesten als Baptiste W. Hamon, Luke Winslow-King, Willy Tea Taylor en Judy Blank op de planken bij ROOTZZ. Er is een beperkt aantal early birds voor € 10 te koop.

Lees meer over ROOTZZ

Meer in MEZZ