Zaterdag 25 maart
Boaz
+ Gos Rosling
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Blues
  • Country
  • Roots
  • Singer-Songwriter
  • Soul

Boaz Roelevink is een singer-songwriter met voorliefde voor country, blues en soul. Nadat Boaz in 2020 de finale bereikte in de SBS6 talentenshow We Want More, werd het hem duidelijk dat hij zijn leven wilde wijden aan muziek.

Hij begon zijn eigen liedjes te schrijven en in samenwerking met ervaren muzikanten als Maurice van Hoek en Mercy John ontwikkelde hij zijn vaardigheden als songwriter. Met als veelbelovend resultaat het album ‘Keep It Simple’, met elf gloedvolle gitaarliedjes met een oorsprong in de Amerikaanse rootsmuziek, waarin hij tekstueel zijn levenslessen en -ervaringen heeft verwerkt. Dingen die hij mee heeft gemaakt en koestert. Over zijn familie, zijn eerste liefde, zijn eerste gebroken hart en ander leed. Maar altijd vanuit een het-glas-is-halfvol-benadering.

“Boaz heeft een prima, doorleefde en zeer soulvolle stem, die uitstekend past in de mix van soul en Americana op dit album. Een prima debuut, dat bewijst dat we in de toekomst zeker nog veel meer lekkers van Boaz gaan horen!” – Bluestownmusic over het album ‘Keep It Simple’

Gos Rosling

Gos Rosling, een 27 jarig jonge met een oude ziel, geboren in Nederland, grootgebracht in Belgisch Limburg, schrijft en speelt nummers uit het hart. Trieste humor, op poëzie geïnspireerde songteksten en melancholie tot op het bot. Rosling heeft al twee releases, ‘Birdie’ en ‘Crossroads’, op zijn naam staan en zijn derde song ‘Home’ staat ook klaar voor dit voorjaar.

Afgelopen jaar heeft hij al een aantal prachtige shows kunnen neerzetten op festivals zoals Genk on Stage en Suikerrock. Ook in het club milieu heeft hij al mogen vertoeven in zalen zoals Muziekodroom en De Nieuwe Anita (Amsterdam). Ook heeft Gos het voorprogramma mogen voorzien voor artiesten als Milo Meskens, Marble Sounds en BLUAI.

MEZZ tipt