Vrijdag 19 januari
Blanko
+ Lorem Ipsum
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal
€ 14

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Indie
  • Pop
  • Rock
Na een succesvolle carrière als sessiemuzikant en als gitarist/songwriter bij o.a. 3JS besloot Blanko in 2019 dat het tijd was om zijn levenslange visie over muziek, tekst en performance in een vorm te gieten die hij, samen met zijn vaste live-band kon verwezenlijken. Het resultaat is Blanko, een naadloze mix van muzikale stijlen met een unieke en herkenbare sound. Een combinatie van sexy baslijnen, knallende gitaren, swingende synths, slimme teksten en een onvergetelijke live-ervaring.

Na het uitbrengen van zijn debuutalbum ‘Music by BLANKO’, heeft hij veel aandacht weten te trekken met nummers die een originele visie op rock- en indie/alternatieve muziek tonen. Op verrassende wijze balanceren zijn nummers tussen licht en donker.

Met zijn tweede album ‘MORE music by BLANKO’, dat in oktober uitkomt en een speciaal voor deze tour uitgebreide band, staat Blanko te popelen om zijn nieuwe muziek live te spelen en de podia te bestormen.

De support van de ‘MORE music by BLANKO’ tour zal verzorgd worden door Lorem Ipsum. Die onder andere door KINK enorm gesteund wordt. De zangeres van deze band is Miche, die te horen is op de single ‘Give what you got to give’ dus deze zal live ook zeker voorbij komen!

MEZZ tipt