Thu 02 Apr

Blackbird + Suzy V

+ Suzy V Sold out
Kleine zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 14,50
Genre
  • Americana
  • Folk
  • Singer-Songwriter
Share

Uitverkocht

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor dit evenement.

Geïnspireerd door 90’s rockin’ powerhouses als Sheryl Crow en Alanis Morissette, maar ook door legendes als Joni Mitchell en Fleetwood Mac, schreef Blackbird haar eerste nummers in 2015 op een Berlijns zolderkamertje. Met een oude akoestische gitaar. Het zijn songs over heartbreaks, vrijheid en het verlangen naar het onbekende. Ze zouden zomaar de soundtrack kunnen zijn van een Tarantino-film: rauwe, vintage gitaren en filmische western strijkers gecombineerd met een krachtig, zuiver stemgeluid dat je in de verte doet denken aan Nancy Sinatra. Inmiddels heeft ze al drie NPO Radio 2 Top Songs op zak, speelde al op Pinkpop en Noorderslag en komt ze in het voorjaar met haar debuutalbum.

Suzy V is een Nederlandse/Siciliaanse singer-songwriter, opgegroeid in Amsterdam. Al op jonge leeftijd wist  Suzy V dat ze van muziek haar leven wilde maken. Samen met Wieger Hoogendorp heeft ze haar debuutalbum gemaakt: ‘Sound of the Sea’. Het album is nostalgisch, filmisch, bombastisch en organisch. Suzy mengt haar zachte en prachtige eigen stem met hedendaagse popmuziek en Siciliaanse folk. V wil maar één ding: de wereld haar muziek laten horen! En dan gaat gebeuren, Suzy gaat namelijk op tour en speelt donderdag 2 april het voorprogramma van Blackbird.

ROOTZZ

Op zaterdag 31 oktober vindt de vierde editie van het eendaagse indoor festival ROOTZZ plaats in MEZZ. In een aangename entourage luister je naar de beste hedendaagse country, singer-songerwiter, blues, folk en andere vormen van rootsmuziek. Eerdere jaren stonden artiesten als Baptiste W. Hamon, Luke Winslow-King, Willy Tea Taylor en Judy Blank op de planken bij ROOTZZ. Er is een beperkt aantal early birds voor € 10 te koop.

Lees meer over ROOTZZ

Meer in MEZZ