Vrijdag 27 oktober
Alamo Race Track
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Alternative
  • Indie
  • indie rock
  • Rock

Waar je ook heen gaat en wat je ook doet, het lijkt soms alsof elke weg uiteindelijk weer terugleidt naar je roots, als een door het universum gestuurde wichelroede. Alamo Race Track kan erover meepraten. De band rondom zanger en gitarist Ralph Mulder bracht tussen 2003 en 2015 vier ijzersterke platen vol eigenzinnige muziek uit en verovert de harten van menig indie liefhebber. ‘Black Cat John Brown’, afkomstig van het gelijknamige album en met een houtje-touwtje videoclip, gefilmd in de kleedkamer van Tivoli, gaat de wereld over.

Alamo Race Track leek een tijdje van de radar verdwenen, maar heeft de afgelopen tijd in stilte gewerkt aan hun nieuw te verschijnen album ‘Greetings from Tear Valley and the Diamond Ae’. Mulder keerde vanwege het ziekbed van zijn vader terug naar Oost-Groningen, waar hij opgroeide en vond daar in opborrelende herinneringen de inspiratie voor het nieuwe album.

Begin dit jaar speelde de band in nieuwe bezetting al op ESNS en Motel Mozaïque, gevolgd door een drietal shows (in Tivoli Vredenburg, Paradiso Tolhuistuin en Oosterpoort) ter viering van de re-release van ‘Black Cat John Brown’.

Alamo Race Track presenteerde 6 oktober het nieuwe album ‘Greetings from Tear Valley and the Diamond Ae’.

MEZZ tipt