Zaterdag 16 september
Aftermatten
Breda Barst afterparty
23:00 (Doors: 23:00)
Jupiler Zaal
23:00 (Doors: 23:00) | Jupiler Zaal
gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Nederlandstalig
  • Pop
  • Rock
  • silent disco

Na het muzikale geweld van Breda Barst gaan we een potje matten in MEZZ. We gaan natuurlijk niet letterlijk de strijd aan, maar de dj’s nemen het tegen elkaar op in een knetterharde dj battle. In verschillende rondes nemen de dj’s het tegen elkaar op om de meeste luisteraars op hun kanaal te krijgen: groen versus blauw.

De zaal wordt omgebouwd tot boksring, inclusief ringmaster en niet geheel onbelangrijk een prachtige ringlady. Vanavond wordt er even niet geknokt in de ring, maar bepaal jij met jouw soepele heupen welk dj-team de ronde wint. Verwacht een muzikale knokpartij tussen de zwaargewichten van het zuiden. Kom jij ook aftermatten?

Leeftijd: 18+

DJ Da Huge

DJ Da Huge staat inmiddels al meer dan 20 jaar achter de draaitafels. Van de Para, Spock en Graanbeurs tot aan de Bommel, Speeltuin en Dok19 is Da Huge een graag geziene gast. Vaak met een beat, hier en daar een gitaar. In cafe’s, zalen maar ook op festivals in Nederland en erbuiten. Als je FatBoy Slim, Jazzy Jeff en Discobar Galaxie in de mixer gooit dan weet je waar Da Huge zijn inspiratie vandaan haalt. Smeer je stembanden en poets je dansschoenen!

Jax

Jax kennen we van MEZZ en Belcrum Beach en is een groot fan van White Lies, Chvrches en Palaye Royale. Synthpop, beetje stevig, met voorliefde voor alternatief pop/rock, punkpop, Brits. Daarnaast verwerkt hij graag 80s-, 90s-, 00s-hitjes in zijn set.

The Big Eck

Erik van Elk (The Big Eck) draait alweer sinds 2010 vinylplaatjes van veel verschillende genres. Zijn roots liggen in de jaren 70’ met als basis Metal, Punk/Ska en Disco. In de jaren tachtig luistert hij vooral veel Funk en Soul en daarnaast heeft hij ook een zwak voor jaren tachtig New Wave.In de jaren negentig ontwikkelt Erik een gezonde interesse in Indie en dance muziek. Rocksteady, early ska en reggae pakt hij op in de zero’s. Naast het draaien van muziek als DJ in DJ duo’s “Het Is Jouw Feest” en “de Muziekkliniek”, presenteert Erik ook als mede organisator de Quiz’m muziekkwis. Daarnaast is Erik ook te vinden als één van de Resident DJ’s voor oa Mezz en Beers & Barrels in Breda. Silent disco battles draait hij z’n hand niet voor om….

Timo

Timo gaat meestal liever zelf naar een feestje, maar staat bij deze avond bij uitzondering weer eens op het podium.

DJ Mario

DJ Mario is een allround DJ. Hij draaide onder andere in MEZZ, De Bruine Pij, De Bommel en Flamingoos. Mario draait alle stijlen van de jaren vijftig tot nu door elkaar.

MEZZ tipt