Zaterdag 21 januari
Aftermatten
DJ Battle
22:00 (Doors: 22:00)
Jupiler Zaal
22:00 (Doors: 22:00) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Cultuurnacht
  • silent disco

In het holst van de nacht gaan we een potje matten in MEZZ! We gaan natuurlijk niet letterlijk de strijd aan met elkaar, maar de dj’s nemen het tegen elkaar op in een knetterharde dj battle. In verschillende rondes nemen de dj’s het tegen elkaar op om de meeste luisteraars op hun kanaal te krijgen: groen vs. blauw.

We bouwen onze zaal om tot een boksring, inclusief ringmaster en niet geheel onbelangrijk een prachtige ringlady. Vanavond wordt er even niet geknokt in de ring maar bepaal jij met jouw soepele heupen welk dj-team de ronde wint. Verwacht een muzikale knokpartij tussen de zwaargewichten van het zuiden! Kom jij ook aftermatten?

Dj Da Huge

DJ Da Huge staat inmiddels al meer dan 20 jaar achter de draaitafels. Van de Para, Spock en Graanbeurs tot aan de Bommel, Speeltuin en Dok19 is Da Huge een graag geziene gast. Vaak met een beat, hier en daar een gitaar. Maar tijdens de avond gaan de voeten van de vloer en gaan de zangstemmen kapot.

Dj Erik van Elk

Erik van Elk (The Big Eck) draait alweer sinds 2010 vinylplaatjes van veel verschillende genres. Zijn roots liggen in de jaren 70’ met als basis Metal, Punk/Ska en Disco. In de jaren tachtig luistert hij vooral veel Funk en Soul en daarnaast heeft hij ook een zwak voor jaren tachtig New Wave. In de jaren negentig ontwikkelt Erik een gezonde interesse in Indie en dance muziek. Rocksteady, early ska en reggae pakt hij op in de zero’s. Naast het draaien van muziek als DJ in DJ duo’s “Het Is Jouw Feest” en “de Muziekkliniek”, presenteert Erik ook als mede organisator de Quiz’m muziekquiz. Daarnaast is Erik ook te vinden als één van de Resident DJ’s voor oa Mezz en Beers & Barrels in Breda. Silentdisco battles draait hij z’n hand niet voor om….

Dj Jax

DJ Jax kennen we van de Mezz en Belcrum Beach en is een groot fan van White Lies, Chvrches en Palaye Royale. Synthpop, beetje stevig, met voorliefde voor alternatief pop/rock, punkpop, Brits. Daarnaast verwerkt hij graag 80s-, 90s-, 00s-hitjes in zijn set.

DJ Mario

DJ Mario is een alround DJ. Hij draaide onder andere in MEZZ, De Bruine Pij, De Bommel, Flamingoos en Belcrum Beach. Mario draait alle stijlen van de jaren vijftig tot nu door elkaar.

MEZZ tipt