Vrijdag 28 december
A Tribute To Lemmy
Part 2: Victory or Die!
20:00 (Doors: 19:30)
Jupiler zaal
20:00 (Doors: 19:30) | Jupiler zaal
€15

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hardrock
  • motorhead
  • Tribute

Motörhead was de ‘loudest, hardest rocking band’ van de laatste vijf decennia. Met het overlijden van frontman Lemmy op 28 december 2015, kwam er een einde aan een tijdperk. Lemmy was voor veel muzikanten en fans een ware inspiratiebron, Lemmy Is God wordt door velen gepredikt en nog altijd wordt zijn leven gevierd.

In 2016 organiseerde MEZZ al een groots eerbetoon aan de heer en meester van de hardest rocking band maar in 2018 doen we daar nog een schepje bovenop. In de grote zaal uiteraard met de helden van  Snaggletoöth, de beste Motörhead-tributeband van Nederland. Lloyd “Kiltmister” Koolen, John “JFK” Kuijpers en Roel “Rule” Sanders houden samen de nalatenschap van Lemmy al jaren alive and kicking.

Naast Snaggletoöth spelen deze avond ook Speedmobile Gecko Brothers om Lemmy een waardige tribute te geven. Speedmobile bestaat uit Bartman & Bart van Peter Pan Speedrock die samen met Jeroen Haamers van Batmobile een knetterharde show komen neerzetten. En als het nog niet genoeg was dat dat de Gecko Brothers spelen, nemen zij voor deze gelegenheid wederom Boudewijn Bonebakker mee!

Vanaf 20.00 uur openen we de deuren van onze Lemmy lounge/rainbow bar & grill in de Kleine Zaal met een flipperkast, boksbal en Lemmy altaar.

Tijdschema
21.00 Gecko Brothers
22.00 Speed Mobile
23.00 Snaggletoöth

MEZZ tipt