Donderdag 28 december
A tribute to Lemmy
Snaggletoöth + Amörtisseur + Puinpoeier
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hardrock
  • motorhead
  • Tribute

Motörhead was de ‘loudest, hardest rocking band’ van de laatste vijf decennia. Met het overlijden van frontman Lemmy op 28 december 2015, kwam er een einde aan een tijdperk. Lemmy was voor veel muzikanten en fans een ware inspiratiebron, ‘Lemmy Is God’ wordt door velen gepredikt en nog altijd wordt zijn leven gevierd.

Sinds 2016 organiseert MEZZ een groots eerbetoon aan de heer en meester van Motörhead Lemmy Kilmister.

Met traditiegetrouw de helden van Snaggletoöth, dé beste Motörhead-tributeband van Nederland. Peter “Ripsaw” Rovers, John “JFK” Kuijpers en Roel “Rule” Sanders houden samen het nalatenschap van Lemmy alive and kicking. Alles is Röck and Röll!

Amörtisseur brengt Motörhead op zijn Antwerps. De bekende songs worden herschreven en weet de Motörhead-vibe heel juist neer te zetten. Het powertrio brengt Motörhead tot leven zoals de meeste fans het zich herinneren: rauw, pompend en snedig. Hits als Damage Case (Daar Zijn Kosten Aan), Ace of Spades (Schuppenaas) en The Chase Is Better Than The Catch (De Prooi En De Jacht) vullen de setlist bomvol humor en Antwerps dialect.

Ook lokale helden Puinpoeier zijn van de partij. Ze staan bekend als de verse rock ’n roll cliché uit Breda. Met Dennis Klootwijk op drums, Joris van den Berg op bas, Viktor Noatschk op gitaar en Yung Huillie op zang zou je kunnen spreken van een bescheiden supergroep, maar zo super is het allemaal niet. Wat is PUINPOEIER dan wel? Nederlandstalige gitaarmuziek zo hard als een sloopkogel met de branie van een afbraakpunt. Op de setlist eigen werk, maar zeker ook Motörhead klassiekers.

Let’s Rock!

MEZZ tipt