Zondag 7 oktober
A Balladeer
+ Ruud Fieten
18:30 (Doors: 18:00)
Kleine zaal
18:30 (Doors: 18:00) | Kleine zaal
€9

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Singer-Songwriter

Voor a balladeer staat 2018 helemaal in het teken van schrijven. Daarom zal bij de show van singer-songwriter Marinus de Goederen de nadruk liggen op zijn verhalende liedjes. Hierbij wisselt hij zijn klassiekers als ‘Swim With Sam’ en ‘Robin II’ af met zijn nieuwe werken.

a balladeer heeft de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland en een Zilveren Harp gewonnen. Daarnaast werd zijn tweede album ‘Where Are You, Bambi Woods?’ genomineerd voor een Edison. Daarbij staat zijn debuutsingle ‘Swim With Sam’ al 10 jaar in de Top 2000. Ook heeft hij begin vorig jaar een single uitgebracht met Sarah Bettens van K’s Choice genaamd Mob Wife. Zijn laatste album, een anti-kerstalbum genaamd December, werd door zijn trouwe fanbase met crowdfunding gefinancierd.

Ruud Fieten zal de support van A Balladeer verzorgen! Met zijn filosofische folk zoekt hij uit hoeveel ruimte er bestaat tussen Townes van Zandt en CSNY. De liedjes zijn soms klein met prachtige teksten die je helemaal meenemen of juist luid en energiek. Ruud brengt zijn nummers altijd rauw en vol overtuiging met een loepzuivere stem en inventief gitaarspel!

MEZZ tipt