Zaterdag 17 april
80’s Onbeantwoord
Avondshow
16:30 (Doors: 16:00)
Jupiler zaal
16:30 (Doors: 16:00) | Jupiler zaal
€ 14 solo-ticket | € 28 duo-ticket

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • 80's

Dit is de verplaatste 80’s Onbeantwoord die eigenlijk op 7 november / 6 februari zou plaatsvinden.

⚡️ Zittende popquiz totaalavond ⚡️

Het onbeantwoorde gevoel dat we graag stiekem willen dansen bij MEZZ, maar dat dit nog steeds niet kan, buigen we om naar iets nieuw, iets speciaals! 80’s Verantwoord is er óók in tijden van anderhalve meter afstand. Op maat gemaakt om zittend van te genieten, transporteren we je terug naar het decennium van neon licht, Rubiks Cubes met een glaasje Pisang Ambon en dat allemaal verantwoord met 80’s Onbeantwoord!

Een totaalavond met heel veel muziek, decor, maar vooral een vurige 80’s popquiz bij MEZZ.

? Meerdere rondes 80’s Onbeantwoord Quiz

Stel je jaren ’80-kennis op de proef tijdens de grote 80’s Onbeantwoord Quiz met leuke prijzen! Altijd al een faxapparaat of 80’s Verantwoord-collectibles willen hebben? Dit is je kans! We overladen jullie met oude beeldbuis en radio fragmenten, en natuurlijk heel veel jaren ’80 muziekvragen.

? 100 plekken beschikbaar

Voor deze avond zijn 100 plaatsen beschikbaar in MEZZ, deze zijn allemaal seated.
Van 19.00 uur – 21.30 uur presenteren we een alternatieve avond op het normale 80’s Verantwoord, toch even genieten van die heerlijke jaren 80!
Ondertussen kun je natuurlijk een drankje of een heerlijke versnapering bestellen.

? DJ-duo The 7-Inch Twins staan als levende encyclopedieën garant voor muzikale ontdekkingen die zelfs de meest doorgewinterde kenner verrassen.
Met weetjes en verhalen en af en toe gewoon keihard meezingen met de allergrootste; The Cure, Prince, Whitney, Bowie.

Laat je permanentje uit de krul blazen tijdens deze 80’s Onbeantwoord totaalavond

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

MEZZ tipt