Let's rock your event

MEZZ is naast onze reguliere programmering ook een uitstekende en unieke locatie voor evenementen en andere verhuringen. De mogelijkheden die onze locatie biedt qua ruimtes, geluid, licht, programma, eten, drinken zijn eindeloos. Wat maakt MEZZ dan uniek denk je: nou onze identiteit is er een met een ‘rauw randje’ ; een eigen karakter. Of je dat nu omschrijft als rock ’n roll, informeel, eigenzinnig, humor en vrolijk, grenzeloos; We vatten dit samen in de kreet ‘Let’s Rock Your Event’

Een evenement in Mezz

Of het nu gaat om eten en drinken, de ontvangst of de inrichting, alle elementen dragen bij aan het succes van een evenement. Mensen kiezen MEZZ voor het karakter en de mogelijkheden, waarbij de kwaliteit altijd aan een hoge standaard voldoet.

Oog voor detail

Geluk zit in kleine dingen. We denken met je mee en voeren de conceptgedachte van een evenement, presentatie, congres, bruiloft of feest door tot in detail. Van het terug laten komen van huisstijlkleuren in verlichting en servetten tot het aanpassen van de wi-fi naam.

Uitvoerbaar

Hoewel creativiteit geen grenzen kent blijven de plannen realistisch en uitvoerbaar in tijd en geld. Neem contact op voor de technische specificaties, meer informatie over het afhuren van een ruimte voor events.

Neem contact op

Meer informatie

Faciliteiten
MEZZ beschikt over een middelgrote concertzaal, een kleine zaal met ruim terras en een foyer, die apart of gezamenlijk kunnen worden gehuurd.

Grote zaal
De Jupiler zaal heeft een ruim podium en een balkon (capaciteit 600 bezoekers staand, 200 zittend, diverse combinaties mogelijk). De licht- en geluidsinstallaties zijn uitgebreid, flexibel en modern.

Kleine zaal en terras
De kleine zaal biedt ruimte aan maximaal 100 bezoekers staand en 50 zittend (diverse combinaties mogelijk) die kunnen genieten van een groot assortiment hapjes en drankjes. Het terras heeft een capaciteit van 60 bezoekers en kan eventueel worden overdekt. In de kleine zaal en op het terras kunnen dj’s en kleinere live acts in verschillende samenstellingen optreden.

Foyer
De foyer biedt allerlei expositiemogelijkheden en zijn er lockers.

All-in maatwerk
Of je nu denkt aan een alternatief voor het jaarlijkse bedrijfsfeest, een afscheidsborrel van een collega, swingend verjaardagsfeest, gezellige bruiloft, seminar in losse sfeer, openbaar debat, goed geolied en veilig schoolfeest, originele productpresentatie, zaal repetitie of try out voor de noodzakelijke podiumervaring, beleidsmeetings, live opnames of een toegankelijk congres, MEZZ Events zorgt voor alle productie, techniek, horeca en indien nodig beveiliging zodat er geen verrassingen zijn en jij je kunt richten op je gasten.

Een strak georganiseerde, sfeervolle avond. Met behulp van Mezz hebben onze collega’s een top avond beleefd! Gave locatie met vele mogelijkheden!

Marly van der Poel - Alphabet Nederland B.V.

Alles in huis
MEZZ Events biedt professionele horeca ter ondersteuning van ieder evenement. Uiteraard beschikt MEZZ over een ‘state of the art’ licht- en geluidsinstallatie met een scala aan mogelijkheden en doorgewinterde technici achter de knoppen.

Inhuren
Hebben we het niet in huis, dan huren we het in. Projecties, online livestreams, digital signing, draadloze druppel microfoons, skytracers en een vette lasershow behoren stuk voor stuk tot de mogelijkheden.

Catering
MEZZ Events kan zorgen voor catering in allerlei variaties. Van borrelhapjes en koffietafels tot een eenvoudige lunch of luxe buffet.

Artiest op je feest
Een singer-songwriter, stevige rockband, coverband, DJ, goochelact of cabaretier inhuren? MEZZ Events regelt de juiste creatieve ondersteuning van je evenement.

Alles geregeld
MEZZ Events draagt zorg voor alle aspecten van de productie, technische uitvoering, horecawensen, programma-invulling, beveiliging, ontvangst en overall toezicht, zodat jij je volledig kunt richten op de gasten.

Vaste prijs
MEZZ spreekt in principe een vaste prijs met je af zodat je precies weet hoeveel alles gaat kosten. In sommige gevallen zullen consumpties op basis van nacalculatie in rekening worden gebracht.

Dankzij de flexibele houding, het goed meedenken van Mezz hebben we een energieke en originele professionele bijeenkomst kunnen organiseren op een unieke plek.

Natascha van Riet - GGD West-Brabant

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het huren van MEZZ en het organiseren van een event op deze locatie? Stuur dan een mail naar events@mezz.nl of neem dan contact op met Onno de Bruijn en Frank van Iersel via 076 515 6677 tijdens kantooruren.

Neem contact op

↓ Kleine zaal

↓ Jupiler zaal

Bereikbaarheid

MEZZ ligt aan de rand van het historische hart van Breda en is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer of per auto. In de buurt van het gebouw is voldoende parkeergelegenheid en het station is op loopafstand. In de omgeving bevinden zich verschillende hotels.

Kijk hier voor een plattegrond en routebeschrijving, openbaar vervoer, parkeerplaats etc.