Haal een stukje MEZZ in huis

Dat MEZZ haar deuren tijdelijk heeft moeten sluiten in verband met de maatregelen tegen het coronavirus betekent natuurlijk niet dat wij stoppen met het delen van fijne content. Integendeel zelfs! Met MEZZ at Home bieden wij jou een platform waar je het leukste nieuws uit de muziekindustrie vindt. We delen hier de nieuwste platen, leuke livestreams, grappige puzzels en nog veel meer. We hopen jullie snel weer in het echt te kunnen zien, maar tot die tijd zijn we op deze manier toch nog een beetje bij elkaar!

Heb jij een leuk item dat je graag op MEZZ at Home zou willen delen? Klik dan snel hier en stuur ons een mail!

Terugblik op...

03-06-2020

Bij MEZZ missen we onze bezoekers, de evenementen en alle gezelligheid ontzettend. Zo ook fotograaf Max Fransen. Hij blikt terug op één van zijn mooiste momenten in MEZZ. Dit was bij het allerlaatste concert van Raketkanon in Nederland op 28 november 2019.

Max: “Als liefhebber van een potje stevige muziek, met het liefst een bijpassende energie van publiek dat als een wervelwind door de zaal blaast, was ik aanwezig bij Raketkanon. Raketkanon was op dat moment bezig met een farewell tour. Buiten een grote hoeveelheid synths, grooves en riffs werd ook de zanger nog even het publiek in geblazen. Eén van de vele fijne momenten in MEZZ.”

LED ZEPPELIN REÜNIECONCERT

30-05-2020

Sensationeel was het reünieconcert dat Led Zeppelin (met op de drums Bonhams zoon Jason) in 2007 gaf in de Londense O2. Bij het starten van de kaartverkoop meldden zich twintig miljoen bezoekers, dit leverde ze zelfs een vermelding in het Guinness Book of Records op. Een wereldtournee leek de logische volgende stap. Ook de fans hoopten op een vervolgtour, maar zanger Robert Plant zag dit niet zitten. ’Ik wil geen levende jukebox zijn’, zei hij in ‘Rolling Stone’.

De opnames van het sensationele reünieconcert werden in 2012, onder de titel ‘Celebration Day’, exclusief uitgebracht op dubbel-cd en dvd. De show kwam dus nergens online, dit was zeer slecht nieuws voor de liefhebber. Maar… (en nu komt er goed nieuws) vanaf 21.00 uur vanavond (30 mei) zijn de beelden tot dinsdag (2 juni) voor het eerst online te bekijken via het officiële  YouTube-kanaal van Led Zeppelin!

Dus: een concertfilm van een historisch live optreden in drie volle dagen. Of je nou tien minuten, twee uur, een dag of de volle 72 uur kijkt: go rock and go roll!

Bekijk het concert hier

Dé documentaire van Compact Disk Dummies.

28-05-2020

Omdat je op Netflix alles al hebt gezien en jouw huis van boven tot onder spic en span is, vermaken we jou vandaag met een documentairereeks van en over Compact Disk Dummies. Hét volgende hoofdstuk van hun nieuwe album ‘Neon Fever Dream’.

We weten allemaal dat Compact Disk Dummies vorige week naar buiten kwam met hun futuristische, dansbare popplaat genaamd: ‘Neon Fever Dream’. En we weten ook allemaal dat we daar ontzettend hard op hebben gedanst. Wat we niet weten is hoe de plaat tot leven is gebracht en wat er allemaal bij the ‘making of’ kwam kijken.  Benieuwd? Kijk dan mee met ‘‘The Making of ‘Neon Fever Dream’’. Een serie bestaand uit beelden die achter de schermen zijn opgenomen door de Dummies zelf. 

De allereerste aflevering van deze vierdelige documentairereeks staat al online en volgende week dinsdag volgt de tweede. Ontdek in de eerste aflevering hoe de jongens een besneeuwde boerderij hebben overleefd en hoe Janus werd aangevallen door een ram!

Nog geen genoeg van de Dummies? Zondag 8 november staan ze in MEZZ tijdens Ik Zie U Graag!

Bekijk hier de eerste aflevering

De beste hiphop docu's

24-05-2020

Must see voor hiphop fans! Vandaag delen we vier keiharde hiphop documentaires met jullie.

We beginnen met een docu van de VPRO over De Jeugd van Tegenwoordig genaamd: ‘De Formule’. Regisseur Paula van den Elsen volgt hier de (beste) Amsterdamse hiphopgroep in de studio, op weg naar concerten, achter de schermen en on stage. Ook wordt de geschiedenis van De Jeugd Van Tegenwoordig besproken. Want, ‘watskeburde’ er eigenlijk voor en na ‘Watskeburt?!’? Je ziet het allemaal hier.

Op Netflix vind je de docu-serie ‘Hip-Hop Evolution’. Vier seizoenen stampvol met: de eerste hiphop-huisfeesten, rapbattles, MC’s, breakdance, Run DMC, Ice-T, N.W.A., Eminem, Snoop Dog en nog veel meer! Klik hier om de serie te bekijken.

Verder zijn er twee documentaires uitgebracht over hiphop frontman Ronnie Flex. Deze zijn beide te vinden op NPO 3. De docu’s zijn zeer verschillend maar even interessant. In ‘Ronnie Flex, alleen met iedereen’ zie je Ronnie tijdens het maken van zijn tweede album en volg je zijn zoektocht naar een eigen muzikale identiteit. De docu bekijk je hier. ‘De vlucht van Ronnie’ bewandelt een andere weg: een jaar vol depressies, werkdruk en een drank- en drugsprobleem. Ronnie over ‘De vlucht van Ronnie’: ’Ik vond ’m heavy, man. Ik wil ’m niet meer zien.’ Zeker een aanrader voor fans van de rapper die hem beter willen leren kennen! Je bekijkt de emotionele documentaire hier.

Lichtpuntjes in patiëntenkamers

23-05-2020

Zanger IBE en duo Portland brachten in de afgelopen weken lichtpuntjes bij zowel patiënten als bij het personeel van ziekenhuis Oost-Limburg in Genk. Dit deden ze met intieme, akoestische livemuziek van een half uur. Thuis live opgenomen en a la minute uitgezonden op tv’s in alle patiëntenkamers. De concerten zorgden voor een fijne afleiding en rust, hartverwarmend.

De opnames werden los hiervan ook intern gedeeld met het personeel. Zo konden ook zij, tijdens een pauze of na een drukke werkdag, meegenieten en tot rust komen. Met IBE en Portland heeft het ziekenhuis al meteen twee topacts op het affiche staan!  

“Het is dan ook mooi om op deze manier iets te doen voor iedereen in het ziekenhuis”, aldus IBE. “Optreden voor patiënten en personeel van een ziekenhuis is wel heel speciaal. Dat hebben we nog nooit gedaan. We zijn wel heel blij dat we iets kunnen betekenen voor de mensen die nu alle steun kunnen gebruiken.” Zegt Jente Pironet van het duo Portland.

Bekijk hier de livestream van Portland

QUARANTALKS

18-05-2020

Presentator, journalist en schrijver Leon Verdonschot ontvangt iedere zondagmiddag een muzikant in QUARANTALKS. Leon is namelijk benieuwd welke foto’s, boeken, muziek, films of andere voorwerpen zijn gast heeft (her)ontdekt nu diegene de dagen thuis doorbrengt. Dit keer nam Roos Rebergen van Roosbeef op ruim anderhalve meter afstand van Verdonschot plaats met drie voorwerpen. Dat leverde een enorm mooie sessie op!

Roos opende met het nummer ‘Leven van een Kunstenaar’ dat in 2012 op haar EP ‘Warüm’ verscheen. Het kleine maar indrukwekkende nummer, gecoverd van ‘Story of an Artist’ van Daniel Johnston, geeft weer met welke negatieve blik de buitenwereld naar het beroep van kunstenaars kijkt. Toch vond Roosbeef het mooi om juist nu dit nummer te zingen, in deze periode zien we allemaal hoe belangrijk kunst is. Veel mensen halen nu plezier uit het lezen van boeken, het beluisteren van muziek en het bekijken van films.

De voorwerpen die Roos meebracht verraden we natuurlijk nog niet. Wel kunnen we vertellen dat de originele objecten een interessant gesprek teweeg brachten. Je hoort meer over het leven van Roos met haar gezin, haar muziek en optredens en haar ervaringen in Amerika. De sessie wordt afgesloten met een aantal prachtige nummers zoals ‘Rodeo’, ‘Mathilde’ en het nog onuitgebrachte nummer ‘Ezels’!

Psst: Kan je nou niet genoeg van QUARANTALKS krijgen? Eerder namen ook Aafke Romeijn en Rick de Leeuw plaats bij Verdonschot, een aanrader!

Bekijk QUARANTALKS met Roosbeef

"Until when we are together"

14-05-2020

Vandaag hebben we een prachtige onlangs gemaakte cover van de Amerikaanse singer-songwriter Matt Watts voor jullie in petto. Een cover met iets wat we goed kunnen gebruiken in deze tijd: warme en troostende woorden van een goede zanger.  

Matt en vriend Stef Kamil Carlens hebben in de afgelopen tijd hard gewerkt aan hun eigen versie van ‘We Zullen Doorgaan‘ van de grote Ramses Shaffy. Dat deden ze in België, waar nu al veel mensen hun toevlucht vinden in het lied.   

Matt vertaalde de songteksten van Shaffy naar het Engels en haalde wat extra inspiratie uit het prachtige ‘Do Not Go Gentle Into That Good Night’ van de Welshe dichter Dylan Thomas. Stef Kamil Carlens werkte, toen de teksten klaar waren, met zijn bandleden samen om de song compleet te maken. Een videoclip werd geschoten in Antwerpen en voilà: de indrukwekkende cover kwam tot leven. 

We zullen doorgaan en geven niet op. In de woorden van Matt en Steff : “Until when we are together.”

Ontdek hier de cover

#ikluisterbelgisch live 2

11-05-2020

Wij zijn enthousiast, want Studio Brussel komt met een nieuwe editie van ‘#ikluisterbelgisch live’! Aanstaande vrijdag (15 mei) organiseert de Belgische zender (na de prachtige editie van 24 april) weer een geheel grootschalig online concert!

Nog even over die vorige editie: het was fantastisch, we werden van de ene Belgische live-act naar de andere geslingerd en zijn alleen opgestaan voor een biertje! Blackwave beet de spits af, hierna stonden we in de muziekkamer van Selah Sue. Bij High Hi zaten we tussen de bloemen en het duo Supercontent had tijdens hun optreden enkel en alleen een colbertje aan 😳. Ja, dat lees je goed. Hebben we je nou helemaal warm gepraat en wil je het concert (her)bekijken? Dat kan, via deze link. Bovendien is het heel erg leuk om een kijkje te nemen bij je favoriete artiest in huis en dit gaan wij dan ook zeker weer doen!

Dan nu de aankomende editie: deze zie je dus aankomende vrijdag tussen 20.30 uur en 22.30 uur via dit Facebook-event. Twaalf namen zijn door StuBru al bevestigd, waaronder ‘Ik Zie U Graag’ kanjers IBE en SONS. We wachten in spanning de rest van de line-up af. Kijken jullie vrijdag ook mee?

Klik hier voor het Facebook-event

Popprinses Tessa Dixson

06-05-2020

De zon schijnt, tijd voor een drankje, wijn, bubbels… kijk maar wat er in huis is! Wij hebben het leesvoer! Voor vandaag: een tweegesprek tussen Dansende Beren en Tessa Dixson, de parel binnen de Belgische muziek. Tessa spreekt in het gesprek onder meer over haar debuutplaat ‘Genesis’ en haar bijbehorende experimentele richting. “We veranderen permanent als mens. Op de plaat zijn er heel wat verschillende versies van mij te horen. Ik wilde dus ook een beetje aan de wereld tonen dat ik veel meer dan één kant heb” zegt Tessa.    

Het gesprek vordert en los van persoonlijke vragen haakt Dansende Beren in op de esthetiek van Tessa, iets wat ze heel belangrijk vindt. Tessa is er stiekem ook heel erg goed in! Ze vergelijkt haar muziek namelijk met kunst; kunst is ook niet maar één ding. “Alles is kunst voor mij”,  aldus Tessa.    

“Genesis is dus een representatie van Tessa Dixson?” Vraagt Dansende Beren. “Absoluut! Mijn muziek is een audiovisuele representatie van hoe ik de wereld zie” aldus Tessa.  

Ook leuk: Dansende Beren probeert iedere avond een winterslaapsessie te houden op hun Facebookpagina via een livestream. Roos Denayer was onder andere al van de partij en misschien zie je jouw favoriete artiest ook wel voorbij komen! Wij zitten er vanavond om 19.30 uur klaar voor!

Lees hier het hele gesprek met Tessa

Ontdek FMtv!

04-05-2020

Net als alle andere mensen blijven de mannen van Fleddy Melculy thuis. Dat levert de band natuurlijk veel extra tijd op. Zo begon Fleddy Melculy al snel na te denken over manieren waarop ze als band de tijd van de coronacrisis kunnen overbruggen. Zo ontstond FMtv!

De band heeft tot nu toe zes keiharde video’s gemaakt, variërend van 19 tot 62 minuten, bomvol ‘never seen before’ materiaal. Bekijk de volledige show in Willem 2 terug, lach om de meest hilarische promovideo’s en ontdek waar het iconische artwork van de verschillende platen vandaan komt. Ook leer je de leden van de band nog beter kennen wanneer je de drie Q&A video’s bekijkt. Hier beantwoord de band al je vragen over rituelen voor de show, bands die een inspiratie voor Fleddy Melculy vormen, dromen en natuurlijk de bandnaam zelf. Eén ding is zeker: met FMtv versla je de verveling!

Bekijk FMtv

Woordzoeker

02-05-2020

Om deze druilerige dag door te komen hebben wij weer een gezellige MEZZ woordzoeker ontworpen. Kruip lekker warm op de bank en ga op zoek naar je favoriete muziekgenres en instrumenten.

Wanneer je alle woorden gevonden hebt blijven er nog een paar letters over. Weet jij de oplossing van onze woordzoeker te ontdekken? Reageer dan snel op dit bericht op Facebook en laat het ons weten! Als je het goed hebt dragen wij een overwinnaars nummer aan je op. Let’s go!

Psst: we hebben ook een printversie ontworpen voor wanneer je lekker offline wilt puzzelen. Daarvoor klik je hier.

Download de woordzoeker

90'S NOW live!

30-04-2020

Morgen is het tijd voor de enige echte 90’S NOW livestream! tweeënhalf uur ongestoord dansen, feesten en gek doen op de grootste, foutste en fijnste hits uit de jaren dat écht alles kon. Vanaf een extra groot podium wordt er uitgepakt met veel camera’s en visuals. Alles zodat jij als echte dancing queen een zo compleet mogelijke ervaring beleeft vol muziek uit de jaren ’90. En het leukste is… (tromgeroffel) je kunt er zelf online bij zijn via Zoom! Op die manier kan je jouw beste dansmoves live laten zien op de stream.

Hoe werkt het allemaal? Vrijdagavond (01-05) om 22.00 uur plaatst 90’S NOW een Zoomlink met wachtwoord in het Facebook-event. Je klikt op de link en voilà: je bent in de digitale ‘zaal’ van 90’S NOW! Zo kan je toch nog heerlijk losgaan met al je vrienden.🙌🏻

Er wordt geregeld heen-en-weer geswitcht tussen de dj’s en de online ‘zaal’ op Zoom. Wil je liever alleen kijken? Geen probleem, 90’S NOW zal hun stream vanaf 22.30 uur uitzenden via Twitch. De link naar de livestream vind je 5 minuten van tevoren in het Facebook-event. Wij kunnen je alvast één ding beloven: je zal zeker niet stil kunnen blijven staan! Y’all ready for this?✨

Klik hier voor het Facebook-event

Akoestische pracht

28-04-20

Mintzkov bracht zojuist een akoestische versie van de prachtige single ‘Unlike The Sun’ uit! Heerlijk om dit nummer, bekend van de nieuwste plaat ‘Oh Paradise’, op zo’n kleine en ingetogen wijze te beluisteren. De toepasselijke tekst laat je nadenken over het lot, het onvermijdelijke en gedane zaken. Dit gevoel kennen we natuurlijk allemaal, vooral in deze tijden van de coronacrisis. Toch geeft het nummer troost, je bent hierin niet alleen!

Bassiste Lies Lorquet neemt voor het eerst in de geschiedenis van Mintzkov de leadzang voor haar rekening. Wij hopen dat dit niet de laatste keer zal zijn. Dit dromerige, lieve en meezingbare nummer zal meteen een warm plekje in je hart vinden. Je luistert het originele nummer hier.

Luister de akoestische versie van 'Unlike The Sun'

POBsessies

24-04-20

Vanmiddag zal zanger en gitarist Geert van der Burg, bekend als frontman van Awash, aansluiten bij de POBsessies livestream. Om 13.00 uur is hij te zien op het YouTube-kanaal van stichting Poporganisatie Breda (POB). Naast het spelen van zijn fijne nummers zal Geert vertellen over zijn muziek en over de manier waarop dit wordt beïnvloed door deze roerige tijden.

Van der Burg maakt met Awash melodische gitaarpop met een snufje indie. Lyrisch, breekbaar en vol overgave. De band past zo in een straatje met bands als R.E.M, Editors en dichter bij huis: Racoon. Hun gedrevenheid brengt Awash op de mooiste plekken. Zo hebben ze al meer dan 250 shows gespeeld! Je kent de band van het debuutalbum ‘Turn The Lights’, EP ‘Carry On’ en hun nieuwste plaat ‘Waiting Words’. Liedjes zo divers als het leven zelf. Waar het album ‘Turn The Lights’ een reis naar geluk was, is ‘Waiting Words’ een greep uit de dagelijkse realiteit. De liedjes van Awash brengt Geert regelmatig solo ten gehore, waarbij de teksten vaak net wat harder binnenkomen en de noten de toehoorders net wat meer weten te raken. Dat wordt kippenvel!

POBsessies is een samenwerking tussen Studio Solo en POB en wordt elke vrijdagmiddag live uitgezonden vanuit opnamestudio A-Broad in Breda. Zo creëert POB een nieuw digitaal platform waar Bredase muzikanten hun muziek toch aan het publiek kunnen laten horen. Natuurlijk kan je de optredens ook na de livestream terugkijken!

Bekijk de livestream

Onstpan met '1995'

21-04-2020

Judy Blank heeft zojuist de eerste video van haar aankomende plaat ‘Morning Tapes’ uitgebracht! Het nummer genaamd ‘1995’ gaat over de liefde, maar ook over de twijfels die daarbij komen kijken. De eerlijkheid waarmee het leven van een jong en verliefd stel wordt omschreven is ontroerend, er mag zeker een traantje weggepinkt worden.😉

De clip van ‘1995‘ sluit goed bij het nummer aan. De video geeft je een prachtig inkijkje in Judy’s slaapkamer en een goed beeld van de spullen waar de zangeres waarde aan hecht. Valt het jou ook op dat haar dinosaurussen bij alles wat ze doet terugkomen?

Psst: We hebben nog een leuke tip voor wanneer je geen genoeg van Judy’s nummers kan krijgen. Neem vanavond om 20.00 uur maar eens een kijkje op de Facebook-pagina van Sweetheart PR. Judy zal hier via een livestream concert een aantal fijne nummers zingen en je meer vertellen over haar plaat. Klik hier om de Facebook-pagina te bezoeken.

Bekijk de video

Pene Corrida voor thuis

20-04-2020

De titel zegt het al: dit betekent keihard rocken vanuit je eigen slaapkamer!

De Dordtse band Pene Corrida mist jullie en ze missen het geven van shows. Dus wat doe je dan? Digitaal optreden! Zo maakten de mannen thuis een cover van ‘Beat It’.

Zes losse opnames werden samengevoegd tot één rockende clip. Het was even een gepuzzel, maar als je je ogen sluit is het net alsof ze met zijn allen bij jou in de kamer staan.

Zet het volume harder en geniet!

Rock op de cover

'Psychocandy' met Jack Poels

17-04-2020

Radio-dj Lotje IJzermans ontvangt elke week artiesten in haar podcast ‘Psychocandy’. Deze week was het Jack Poels die online aanschoof voor een goede babbel over o.a. zijn soloplaat. Ook draait Lotje de beste alternatieve muziek.

Voorafgaand aan zijn tour had de manager van Poels gezegd dat het wel even heel druk kon worden. Nee dus, ook de zanger kwam door deze gekke tijd tot stilstand. “Dus wat gaat een schrijver doen? Schrijven. Zoveel mogelijk.” Zegt Poels. Hij wil zelfs uit deze crisis kruipen met een nieuwe plaat!

Het interview met Jack Poels begint op minuut 26:05.

Beluister de podcast

Belangrijk advies

14-04-2020

Omdat je we je in deze tijd graag iets nieuws willen leren, delen we vandaag metal-advies van Fleddy Melculy. Stel, je weet helemaal niks van metal, maar het interesseert je wél. Waar begin je dan? Bij Fleddy Melculy! De band tovert je in 66 seconden (!) om in een future metalhead. Studio Brussel legt, onder de pracht video van Fleddy, alle stappen nog eens haarfijn uit. Klik hier voor het artikel!

Ben je al een echte metalhead? Neem dan snel een kijkje in de ‘De Zwaarste Lijst‘ van Studio Brussel. Dat zijn de 66 zwaarste gitaarplaten (door publiek gekozen) én aan elkaar geschreeuwd door Fleddy Melculy!

Bekijk 'De Zwaarste Lijst'

Keiharde plaat

10-04-2020

Never Mind The Hype sprak voor hun serie genaamd ‘Never Mind The Lockdown’ met de Bredase punkband MARCH. De band vertelt het muziekplatform hoe het is om een album uit te brengen tijdens de coronacrisis, hoe ze de release toch hebben kunnen vieren en meer! Zeker een aanrader als je meer wilt lezen over de impact van het coronavirus op bands. Klik voor het interview hier.

Luister ook zeker naar het keiharde album ‘Set Loose’ dat MARCH 20 maart de wereld in geknald heeft. Maar liefst 11 nummers bomvol punk en rock ‘n’ roll knallen door je huiskamer. Let’s go!

Beluister het album 'Set Loose'

Fijne lijstjes

08-04-2020

Vandaag hebben we tien kersverse afspeellijsten voor jullie in petto. Speciaal voor jou verzameld en op genre gecategoriseerd. Er is voor iedereen wat wils. Van een hiphop-lijst met onder andere Fresku naar een jazz-lijst met saxofonisten als Hans Dulfer. Dus! ‘Begin met een glimlach’ en geniet van Fresku zijn platen of ontspan jezelf in de warme avondzon met wat zwoele jazz.

Ben je benieuwd naar de overige genres? Check dan snel onze Spotify. Enjoy!

Klik hier voor onze Spotify

Nieuwe muziek

06-04-2020

Muzikale duizendpoot Joep Pelt is terug met een nieuw album: ‘The Lomax Sessions’! Joep herontdekte de blues en folk revival van de jaren ’60 aan de hand van zijn held: de ultieme muzikale ontdekkingsreiziger Alan Lomax. Joep reisde vanuit de platenkast van zijn vader langs de Caribbean naar het diepe zuiden van de VS, om het ongekend grote nalatenschap van Alan voor zichzelf in kaart te brengen.

Ook SNOOZECONTROL is enthousiast over de plaat: “Ik ben geen blues fan, maar ik ben wel fan van dit boeiend en uitzonderlijk mooi vormgegeven album. Joep Pelt presenteert hier een selectie van enkele van de beste blues traditionals die vaak hun wortels hebben in veel oudere folksongs. Dit is dan ook een aanrader voor elke muziekliefhebber.”

Beluister het album

Thuis gaan we los

04-04-2020

Vanavond gaan we thuis! Wat? Ja thuis! We gaan in huis rond de bank dansen en misschien wel op de keukentafel springen, challenge accepted! Er is namelijk een livestream vanuit het mooiste (en lege) voetbalstadion in Nederland. De beste dj’s, onder andere Feest DJ Ruud, Billy the Kit, Bougenvilla en Chico Rose, gaan vanuit het NAC stadion de hardste muziek voor jouw draaien! Dus kom uit de sleur en bel, Skype en FaceTime met al je vrienden. Samen maak je er een grote ‘thuisgaan’ avond van. De livestream vind je vanavond om 19.00 uur hier. Geniet!

Bekijk de website

Lekker puzzelen

03-04-2020

Yes, het weekend is weer aangebroken. De weersverwachting ziet er alvast prachtig uit. We hebben speciaal voor jullie een MEZZ woordzoeker ontworpen. Want wat is er nou fijner dan lekker in het zonnetje puzzelen? Wij zijn benieuwd of jullie de grote oplossing kunnen vinden, laat het ons zeker weten als het is gelukt! De woordzoeker download je hier. Fijn weekend!

Psst, we hebben ook een afdrukbare woordzoeker ontworpen voor wanneer je lekker offline wilt zonnen. Daarvoor klik je hier.

Download hier de woordzoeker

Mooie woorden

03-04-2020

Aanschouw: een haarscherpe en duidelijke Rick De Leeuw die met alle goede moed vertelt dat zijn show verschoven is naar 22 oktober. Uitstel is geen afstel! Bovendien wordt deze verplaatste show nog sfeervoller, beter, harder, langer, warmer en intenser dan het toch al zou zijn. Rick gaan we in die prachtige zaal, met die heerlijke sfeer en dat geweldige publiek zien, voelen en horen op 22 oktober dus! We zien je dan.

Klik snel op de knop om de video van Rick te bekijken.

Bekijk de video

Café Quarantaine

01-04-2020

Ook in België zijn de cafés dicht, daarom opende Studio Brussel het grootste online café op Facebook! Iedereen is hier virtueel welkom voor gezellige toogpraat, verzoekplaten en een heerlijk koud pilsje. Elke dag van de week krijg je er ook nog eens gratis en voor niets een live concert cadeau!

Eerder speelden Fleddy Melculy, Compact Disk Dummies, Portland en IBE al in Café Quarantaine. Deze week staat onder andere Wannes Cappelle van de bij ons bekende Het Zesde Metaal op de planning. Dus: afspraak om 20:00 in Café Quarantaine. Hoe kom je daar dan terecht? Heel simpel, door op de knop te klikken. Gratis entree en de deuren staan altijd open!

Ga naar Café Quarantaine