Hey Ho, Let’s Go!

Intieme concerten én Popup Terras Breda met elke zondag optredens. Vier je zomer in en om MEZZ.

Wat hebben we je gemist! We staan te popelen om je – op een verantwoorde manier – te verrassen met goede optredens in een fijne sfeer. MEZZ is een intieme zaal en dat komt nu nog beter tot haar recht.

Vanaf 1 juli ben je welkom bij onze concerten en activiteiten in de Jupiler Zaal. We leggen een vlakke vloer waardoor we nog meer ruimte creëren om zo maximaal 100 muziekliefhebbers op een verantwoorde manier te kunnen ontvangen. We creëren zitplaatsen in de zaal, loopruimtes en een intiem podium. We programmeren van alles; van rocken op je stoel tot onderuit genieten van een authentieke singer-songwriter of lekkere pop. Alles gaat een beetje anders dan je van ons gewend bent, maar we verheugen ons erop om het voor jou en de band een bijzondere ervaring te maken.

Ook gaan we vanaf 21 juni met onze buren van de aangrenzende horecazaken van het Van Coothplein aan de slag met het Popup Terras Breda. Een leuke plek, waar ook genoeg te beleven is. We programmeren elke zondag een akoestische band, muzikant, act of quiz vanaf ons terras. Je bent van vrijdag tot en met zondag van harte welkom. Het is niet mogelijk een plekje te reserveren, je mag dus gewoon ons terras oplopen en een mooi plekje uitzoeken! Klik hier voor meer informatie over het PopUp Terras Breda.

Wil je graag meer informatie over het bezoeken van MEZZ? Lees dan onze FAQ!