Join the music bij Mezz!

Poppodium Mezz concerts & dance is het hart van de popmuziek in Breda. Het opzienbarende gebouw van Mezz is niet alleen een eye-catcher in het centrum van Breda, maar het is volledig ontworpen als poppodium.


Jupiler zaal en Kleine zaal

De Jupiler zaal biedt staplaatsen aan 600 muziekliefhebbers. In de Kleine zaal kunnen zo’n 100 bezoekers terecht. Per jaar zijn er zo'n 250-280 concerten en dance avonden. Van rock, hiphop, blues en pop tot techno en house: alles komt aan bod, net als minder mainstream genres als electro, punk en folk.
Elke week zijn er in de Kleine zaal gratis toegankelijke concerten en dansavonden. In de zomer zijn er optredens op het relaxte terras.

Mezz Café


Iets te vieren?

Je verjaardag vieren of borrelen met collega's of teamgenoten in de Kleine zaal? Dat kan! Neem contact op met Bram Sol om de mogelijkheden te bespreken.

Architectuur en plattegrond

Eigentijds en tegendraads. Dat kenmerkt de architectuur van Mezz. Architect Erick van Egeraat heeft op bijzondere wijze de nieuwbouw van de zaal en de monumentale officiersmess van de vroegere Chassékazerne verenigd.
Van buiten is Mezz een organisch gevormd koperen gebouw met ronde, dynamische vormen en lijnen die zich binnenin het gebouw voortzetten.

 

Het oude deel biedt ruimte aan de Kleine zaal, toiletten, garderobe en het kantoor. In de nieuwbouw (de ‘schelp’) bevinden zich de zaal, de dock shelter, kleedkamers en de foyer.

 

Plattegrond printen/downloaden op A4-formaat:
PDF-versie [1.6 MB]

Mezz zaal

Hapje eten of overnachten in Breda?

Voorafgaand aan het concert even wat eten in de buurt van Mezz?
Op 3 minuten loopafstand zitten De Sinjoor, Deksels, Barlucca, Brasserie BardotVan Cooth 13 en Charelli.
Meer keuze aan restaurants in Breda vind je hier op de website Iens.

Wil je na afloop in een hotel in Breda logeren, kijk dan op Booking Brabant. Rondleidingen

VVV Breda verzorgt rondleidingen door het bijzondere gebouw van Mezz. Wie interesse heeft kan rechtstreeks contact opnemen met VVV Breda: telefoonnummer 0900 – 522 24 44.

Mezz concerts & dance is een initiatief van de Stichting Mezz en van de Gemeente Breda. Mezz is een zelfstandige organisatie en wordt gedeeltelijk gesubsidieerd door de Gemeente Breda en het Fonds Podiumkunsten.


Ons project in het kader van Sociale Innovatie wordt mede mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage uit het Europees Sociaal Fonds (ESF).

Het Europees Sociaal Fonds investeert in jouw toekomst!