Shows De Dijk in MEZZ gecanceld

UPDATE
Eerder lieten we je weten dat de twee shows van De Dijk in 2021 verplaatst werden naar 2022 in verband met de corona maatregelen. Helaas blijkt nu toch dat het een lastige opgave is gebleken om de agenda’s van de zaal en de band met elkaar af te stemmen, waarbij de data in 2022 helaas nu niet meer passen in de agenda van De Dijk. De shows van De Dijk op 7 en 8 oktober 2022 zijn dan ook gecanceld.

We kunnen ons voorstellen dat je al geruime tijd hebt uitgekeken naar de show van De Dijk en dat deze cancel als een verrassing komt. We betreuren het dan ook dat we de shows toch moeten cancellen. Ook wij van MEZZ vinden het jammer dat de shows van De Dijk in MEZZ ook dit jaar niet kunnen doorgaan. We gaan ervoor zorgen dat alle kaartkopers netjes hun geld terugkrijgen. Hieronder lees je meer over hoe we te werk gaan en welke gegevens we van je nodig hebben.

Excuses voor het ongemak.

De show is gecanceld
Alle kaartkopers krijgen hun geld terug. In de meeste gevallen gebeurt dit automatisch op de rekening waarmee de tickets gekocht zijn. Bij orders van voor medio 2021 zijn de bankgegevens geanonimiseerd. Heb je jouw ticket dus voor medio 2021 gekocht of weet je dit niet zeker? Dan ontvangen we graag voor de zekerheid de volgende gegevens:

  • Bankrekeningnummer (IBAN)
  • Tenaamstelling
  • Ordernummer/transactienummer van de tickets of de naam waarop de tickets staan.

Stuur bovenstaande gegevens naar info@mezz.nl.

Ook als je de tickets hebt betaald met je Creditcard ontvangen we ook graag bovengenoemde gegevens.