Vrijdag 7 februari
Zeno
EP Release
19:30 (Doors: 18:30)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Kleine zaal
€ 8

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hiphop

De pas 21-jarige Zeno is een gedreven rapper uit het Brabantse Rijen. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd komt hij al volwassen over en vertelt hij in zijn lyrics over de weg daar naartoe. Onderweg weegt hij goede en slechte eigenschappen tegen elkaar af en laat hij zien hoe het leven eruit ziet van iemand die tegen de stroom in gaat. Het is de combinatie van trap en singer-songwriter invloeden die zijn sound uniek maakt. Zijn warme stem, dromerige beats en wavy vocal cuts brachten hem al ver, met shows op WOO HAH! en FunX als échte uitschieters.

Na het release van ‘Vallen Als de Nacht’ en ‘Balans’ is het tijd voor een nieuw hoofdstuk dat ‘Nieuwe Memories’ gaat heten. Op de derde EP neemt Zeno je mee in het leven van een jong-volwassen artiest en vertelt hij je over zijn schooltijd, relaties, vriendschap en genieten.

Gil & Megas

Gil & Megas is het energieke Tilburgs duo bestaande uit een rapper en producer met een constante drive om te vernieuwden en invloeden van hiphop, house & pop weet te blenden tot een catchy en dansbare sound. Na de release van hun tweede EP en een finaleplaats in de Grote Prijs van Nederland werd het duo door 3voor12 benoemd als ‘Meest veelbelovende hiphop-act ooit uit Tilburg’. Met de nodige live-ervaring op WHOO HAH, Melkweg en FRESH zijn de heren in staat om elke tent op zijn kop te zetten.

Tomson

Tomson’s sound kun je het beste omschrijven als sferisch en laid back waarin melodie centraal staat in combinatie met storytelling en wat scherpe punchlines. Hij haalt zijn inspiratie uit artiesten als Post Malone, 6lack en Mac Miller. Nu is hij aangenomen op de Herman Brood Academie en gaat het hard. In juli presenteerde hij zijn eerste single Rollercoaster. Na het succes van dit nummer bracht hij in november het vervolg ‘niks meer’ uit om zo een stempel te drukken op een nieuwe sound binnen de Nederlandse hiphop.

MEZZ tipt