Zaterdag 21 april
Young Gun Silver Fox
+ Joel Sarakula
18:30 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
€22,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop
  • softrock

Zet hun muziek op en al na de eerste maten waan je je op Highway 1, in een auto met open dak rijdend langs de Stille Oceaan en de wuivende Californische palmen. Waar zouden Andy Platts, frontman van de Engelse band Mamas Gun, en Amerikaan Shawn Lee, bekend van zijn eigen Ping Pong Orchestra en bekend als producer van o.a. Jeff Buckley, Amy Winehouse en Lana Del Rey naar hebben geluisterd toen ze die welluidende softpop van 40 jaar geleden reconstrueerden? Naar The Doobie Brothers, Steely Dan, Loggins & Messina, Hall & Oates, Gallagher & Lyle, Seals & Crofts, America en The Eagles onmiskenbaar.

Hun in eind 2015 verschenen debuutalbum West End Coast bracht een eerbetoon aan de hun zo geliefde Westcoast muziek met warmbloedige Amerikaanse radiopop en een uitgekiende productie met passionele vertolkingen en stijloefeningen waarvan het spelplezier aanstekelijk is.

Slimme poparchitectuur, maar vooral een hartverwarmende liefdesbrief! De Nederlandse radio heeft hun muziek zeer goed ontvangen wat resulteerde in een reeks van radiohitjes met “You Can Feel It“, “See Me Slumber“, het prachtige emotionele “Long Way Back“ en “Lolita“.

Momenteel werken Andy en Shawn aan een opvolger die op 23 maart 2018 het levenslicht zal zien en momenteel krijgt de band veel airplay met hun laatste single “Midnight In Richmond“.

De support van deze avond is Joel Sarakula

Joel Sarakula heeft heel de wereld rondgereisd om zo zijn muze te vinden. Van de Cariben tot de kleine visdorpjes in Noorwegen, hij heeft het allemaal gezien. Uiteindelijk is hij in London neergestreken door de vele optredens die hij daar kon geven. Zijn laatste 2 albums ‘The Golden Age’ en ‘The Imposter’ zijn erg succesvol. Zijn singles worden op radiostations over heel Europa gedraaid. Daarnaast heeft hij ermee op diverse festivals gestaan zoals SXSW, Glastonbury en The Great Escape. Op zijn nieuwe album ‘Love Club’ geeft Joel toe hoe veel hij van liefdesliedjes houdt. Het album gaat over de verbinding met de realiteit en het herdefiniëren van het idee van romantische liefde en verlies.

MEZZ tipt