Vrijdag 12 oktober
Heaven presents… Yorick van Norden
+ The Tambles
18:30 (Doors: 18:00)
Kleine zaal
18:30 (Doors: 18:00) | Kleine zaal
€8

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Indie
  • Singer-Songwriter

Vrijdag 12 oktober staat Yorick van Norden in Mezz! Yorick debuteerde in 2015 met zijn geweldige en alom geprezen plaat ‘Happy Hunting Ground’. Daarnaast werd hij met zijn single ‘Stranglehold’ kort daarop uitgeroepen tot NPO Radio 2 Talent. Zijn talent bleef niet onopgemerkt, veel samenwerkingen volgden op zijn debuut. Zo heeft Yorick met Anne Soldaat door het land gereisd met hun voorstelling ‘Unsung Heroes’. Ook heeft hij de aftershow van Neil Young verzorgd in de Ziggo Dome en trad hij op bij 2 succesvolle theatertours over The Beach Boys en The Summer of Love in samenwerking met Leo Blokhuis.

Op 14 september komt zijn tweede soloalbum ‘The Jester’ uit. Het album is de opvolger van HAPPY HUNTING GROUND. The Jester heeft twee kanten: pop en klassiek. Doordat Yorick zichzelf altijd wilt blijven uitdagen, zijn de nummers op het album wat abstracter qua vormen, sfeer en toonzetting. Dit maakt ons nog nieuwsgieriger naar de live klanken die op vrijdag 12 oktober te horen zijn in Mezz!

De support van Yorick van Norden wordt verzorgt door het Goudse viertal The Tambles. De jongens maken rock-‘n-roll zoals het in de jaren ’60 werd gemaakt. Met hun nummer ‘Slidin’ away’ maakt de band al snel duidelijk dat het maken van pop/rock en blues hun is aangeboren. The Tambles grijpen je vast met hun gitaarlicks en laten je ook niet meer los!

MEZZ tipt