Sat 11 Dec

Yorick van Norden

Koop Tickets
Yorick van Norden
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 15,00 (Normaal)
Genre
  • Indie
  • Pop
  • Singer-Songwriter
Share

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Yorick van Norden komt terug naar MEZZ met nieuwe muziek! De opvolger van zijn voor een Edison genomineerde album ‘The Jester’ is onderweg dit najaar. De Haarlemse singer-songwriter heeft een grote liefde voor en kennis van klassieke popmuziek en dat is terug te horen in zijn sound. Voor zijn derde album breidt hij zijn sonisch palet gebaseerd op de sixties en seventies uit met de sound uit de jaren tachtig en negentig. Het resultaat is een meer eigentijds en fris geluid, maar tijdloos en vertrouwd als altijd.

Ook live gaat het er iets anders aan toe. Met zeskoppige band zal Yorick aantreden in een show vol aandacht voor de rijke arrangementen. Met de toevoeging van geluidsmagiër Tom Broshuis maakt het geheel echt anders. Soundscapes en loops maken het geheel compleet. Voor zijn voorstelling werkt hij samen met een regisseur, maar verwacht zeker geen theatershow. Er mag gerockt worden!

OOR op het recente album ‘Playing By Ear’: ‘een ronduit glorieuze popparel en ‘één van de absolute hoogtepunten in de Nederlandse popmuziek van 2021.’ 

Meer in MEZZ