Donderdag 10 september
Yevgueni
+ Ben Forte
18:30 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
€ 15,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Nederlandstalig
  • Pop

Dit is de verplaatste show van Yevgueni die eigenlijk op 26 maart zou plaatsvinden.

Op donderdag 10 september viert Yevgueni feest in MEZZ! De band viert het 20-jarige jubileum van de Vlaamse band en dat doen ze met een best of album, exclusieve clubshows en een wintertournee.

Yevgueni bereikte met ‘Als Ze Lacht’ de top-15 van het beste Belgische nummer ooit en nummer vier in De Lage Landen-lijst, een jaarlijkse samenwerking tussen de Vlaamse Radio1 en de drie Nederlandse regionale radiozenders. Met hun prachtige poëtische versmeltingen van kleinkunst, chanson en pop stond de band eind 2018 in een uitverkocht Paradiso. In 2020 doet de band voor het eerst MEZZ aan en mogen wij genieten van de rake songteksten die gezongen worden door de warme, ingetogen stem van frontman Klaas Delrue. Yevgueni snakt naar het podium en kan niet wachten om nieuwe nummers, klassiekers en vergeten parels ten gehore te brengen.
‘Tijd is alles’, maar een avond met Yevgueni wordt weer een avond pure winst!

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Ben Forte is een rapper-songwriter uit Utrecht. Hij schrijft Nederlandstalig over liefde, geluk en zelfstrijd. Op het podium brengt hij dit solo met zijn piano en loopstation. Dit bezorgde hem afgelopen jaar de winst van de Amsterdamse Popprijs, een finaleplek in de Grote Prijs van Nederland en selectie voor de Popronde 2019. In maart 2019 bracht hij zijn debuutsingle ‘Bellen’ uit, die op eigen kracht inmiddels 80.000 streams heeft op Spotify. Zijn laatste single ‘Ochtendzon’ kwam 8 november uit. Inspiratie vindt Ben Forte in artiesten als Twenty-one Pilots, Ed Sheeran en in de parkmuziek van de Efteling.

MEZZ tipt