Vrijdag 28 februari
X Raiders
+ Razorblade Messiah
19:30 (Doors: 18:30)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Kleine zaal
€ 10

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • heavy metal
  • Rock-'n'-roll
X Raiders maakt een vuige mix van alles wat hard, snel en zwaar is en blaast rock-n-roll nieuw leven in. De muziek bevat een overdosis aan energie, absurde teksten, intense riffs en onvoorspelbare composities.
 
Onvervalste heavy metal rock ‘n roll! “The loudest band I’ve ever recorded”, zei Attie Bauw (Judas Priest), terwijl hij het nieuwe album van X Raiders aan het produceren was. De mannen zitten niet meer in hun studententijd, maar zijn te jong om zich bij hun rugklachten en burn-outs neer te leggen. Deze bom van frustratie en energie hoor je op het genadeloze nieuwe album. ‘Weltschmerz ‘89’ is live opgenomen en met de buitengewone live-reputatie van de band betekent dat keihard knallen!

De avond wordt geopend door Razorblade Messiah. Dit viertal uit Rotterdam wordt vooral beïnvloed door de grote thrashers uit de jaren ʼ80, met een vleugje heavy-, speed- en powermetal. Pompende ritmes, scheurende leads en verpletterende vocalen, overgoten met een sausje van agressie en melodie, dat is waar Razorblade Messiah voor staat.

MEZZ tipt