Donderdag 5 oktober
Wouter Hamel
+ Meis
18:00
Jupiler zaal
18:00 | Jupiler zaal
€18

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Funk
  • Jazz
  • Soul

Jazzvocalist en muzikant Wouter Hamel is een uniek verschijnsel in de Nederlandse muziekwereld. Met zijn debuutalbum Hamel (2007) veroverde hij niet alleen de Nederlandse harten, maar brak hij ook door in landen als Japan en Korea. Deze zomer, tien jaar na zijn debuut, komt hij met alweer zijn vijfde plaat genaamd Amaury.

Zijn vorige twee albums Lohengrin (2011) en Pompadour (2014) zijn voor Wouter Hamel belangrijke opstappen geweest, zowel op persoonlijk als op artistiek vlak. Maar op Amaury is hij pas echt zichzelf. Het is zijn meest veelzijdige en eerlijke plaat tot nu toe en de nummers zijn weer heerlijk fris en catchy.

Wat krijg je als je zaken als melancholie, kwetsbaarheid en onbevangenheid in een muzikale deeltjesversneller stopt? Iets dat lijkt op de muziek van Meis, de nom de plume van Aysha de Groot. Liefde voor de Nederlandse taal is bij Meis het uitgangspunt. Haar doel? Het creëren van liedjes als vluchtheuvel voor een ieder die zich wel eens een bleu, kwetsbaar of naïef voelt.

Tijdschema onder voorbehoud:
20:00 – MEIS
21:00 – Wouter Hamel

MEZZ tipt