Vrijdag 18 oktober
Winne + Adje
FRESH presents
18:30 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
€ 17,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hip-Hop
  • Hiphop
  • urban

Na lang wachten was daar in september 2018 het nieuwe album van Winne ‘Oprecht Door Zee’. Het album was de hoogste hiphop binnenkomer in de Top 100 tot nog toe en de bijbehorende clubtour verkocht uit in vier weken. Met het nieuwe werk bereikt Winne fans van het eerste uur en slaagt hij erin een nieuw publiek aan zich te binden. Het is zoals we gewend zijn eerlijke, oprechte en pure hiphop zoals alleen Winne het kan brengen.

Adje is een echte legend in de game! Dankzij klassieke en toonaangevende hits als ‘Fok Wachten’, ‘Verlof’ en ‘Hele Meneer’ is Adje al jarenlang geliefd op zowel de straat als in de clubs. Door te balanceren tussen deze twee werelden zou je Adje kunnen zien als de perfecte link tussen de oude en de nieuwe generatie hiphop-liefhebbers.

Aristoteles is een veelbelovende Engelstalige artiest uit Nederland, de rapper staat bekend om zijn retro hiphop-sound op Trappy-beats. In het begin van zijn carrière werd hij ondersteund door het L.A. gebaseerde platform Soulection, en bracht vervolgens zijn grootste single ‘Jerry Maguire’ onafhankelijk uit, die ten minste 1,8 miljoen plays heeft op Spotify. Aristoteles heeft sindsdien opgetreden op een van Europa’s grootste hiphop Festival Woo Hah, tourde in Europa met L.A. gebaseerde rapper Hopsin en opende voor hiphop-legendes zoals Krs One en Freddie Gibbs.

LVZY is één van de meest veelbelovende rappers uit Amersfoort. De rapper komt een frisse wind brengen in de Nederlandse muziekscene doormiddel van zijn wavy sound, gemixt met zijn rapflows en hier en daar een emotionele tint. LVZY weet op te vallen door zijn uniek stemgeluid, charismatische flow en inhoud.

MEZZ tipt