Sun 06 Sep

Wilson & Wakeman

Laatste Tickets
Wilson & Wakeman
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 15
Genre
  • Singer-Songwriter
Share

Het veelzijdige duo Wilson & Wakeman reisde in 2018 door Europa met een tour voor hun nieuwste album. De tour bracht hen naar 27 steden met een steeds veranderende setlist. Na het laatste optreden doken de mannen samen de studio in om hun fantastische onstage-chemie door te vertalen in een prachtige plaat genaamd ‘Stripped’!

Damian Wilson laat zich graag van meerdere kanten zien. Zo is hij al jaren zanger bij de progressieve rock- en metal band Threshold en maakt hij trots deel uit van de meedogenloze metal groep Ayreon. Los hiervan heeft de creatieve duizendpoot al vijf albums in het singer-songwriter genre op zijn naam staan. En niet geheel onbelangrijk: Wilson is al op meer dan 70(!) platen te horen.

Adam Wakeman is vooral bekend als dé toetsenist van Ozzy Osbourne en Black Sabbath. Je kent hem ook als zoon van Yes-toetsenist Rick Wakeman, waarmee Adam wel negen albums uitbracht. Hij heeft vier solo albums op naam staan. Deze klassiek geschoolde pianist laat zich niet beperken tot genre of muziekstijlen. Adam’s muziek gaat van klassiek tot rock en verder. Naast zijn bands Black Sabbath en Ozzy tourde hij ook intensief met: Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash, 10CC en vele anderen.

Een samenwerking tussen Damian Wilson en Adam Wakeman is eigenlijk al reden genoeg om te komen! Tijdens hun show spelen Wilson en Wakeman nummers van hun individuele back catalogus, songs van muzikanten waarmee zij hebben gewerkt en nummers van hun gezamenlijke albums. Verwacht een intiem, maar humoristisch huiskamerconcert. Vol akoestische songs en een berg verhalen over het leven ‘on the road’!

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Meer in MEZZ