Donderdag 15 juni
Will and The People
+ Teenage dads
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop
  • Reggae
  • Rock
  • Ska

De Britse band Will and The People is inmiddels wereldwijd bekend en brak in 2012 door met de hit ‘Lion In The Morning Sun’, een feelgoodtrack die eigenlijk het hele DNA van het viertal bevat. De zomerse rock met ska-invloeden bracht de band naar grote festivals, zoals Lowlands, Pinkpop en Zwarte Cross.

Door de jaren heen heeft de band met verschillende sounds geëxperimenteerd, maar hun nieuwste geluid is een krachtige en unieke combinatie van punky ska hiphop grooves met een mix van rocky, heavy en dirty gitaren en hiphop drums.

Al met al zijn Will and The People op een eindeloze creatieve missie om uitdrukking te geven aan alles waar ze ooit door geïnspireerd zijn en wat uit hun eigen onbegrensde ziel komt. Met dit alles, en hun 6e studioplaat die deze zomer 2023 uitkomt, is dit precies wat hen zo’n interessante band maakt om te volgen.

Teenage Dads

Teenage Dads is een Australische indie rockband uit Mornington Peninsula. In een tijd waarin garagerock al jaren op de voorgrond van de Australische muziek staat, staan de jeugdige, zelf geproduceerde Teenage Dads op zichzelf met hun unieke sound. Ze hebben zowel publiek als muzikanten voor zich gewonnen met hun memorabele songwriting, elektriserende live shows en eigenzinnig charisma.

MEZZ tipt